Mäntsälän kunta

Puistopuutarhuri/ Kuntatekniikka

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 16.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy 07.10.2024, 23:59
  • 07.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Puistopuutarhuri/ Kuntatekniikka

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

 

Teknisen- ja elinvoimapalveluiden toimintakulttuuria kuvaa yhteisöllinen ja rento työtapa. Olemme noin 200 ammattilaisen joukko, jossa kannustamme ja pidämme huolta toinen toisistamme. Toimintaamme ohjaa kuntalaisten tarpeet, kehittymisenhalu sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen. 

 

Haemme puistopuutarhuria  kuntatekniikan tulosalueelle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työ sisältää pääasiassa kaikkinaisia viheraluetöitä, ruohonleikkuusta puhtaanapitoon. Traktorinajotaito ja puutarhakoneiden käyttö tulee olla hallussa ja siihen liitettävien työkoneiden käyttö, peräkärry, jyrsijä, lana, jne. Talvella latujenteko kuuluu myös päätehtäviin latukoneella ja mönkijällä. Osallistut myös puistokenttien jäädytykseen ja kunnossapitoon, sekä puistokäytävien auraukseen ja ylläpitoon. Metsätöiden ja puunkaatotaito luetaan myös eduksi. Leikkipaikkaturvallisuus tulee olla myös tuttua, johon voidaan myös kouluttaa.

Kesäkautena osallistut katuinfran rakentamiseen ja kunnossapitoon ajoittain. Käsittää esim. hulevesikaivojen ja putkien asennusta, nurmikontekoa, jne. Laserin ja pienkoneiden käyttö on myös tuttua.

Työ on monipuolista ja itsenäistä, jossa yhteistyökyky ja joustavuus on eduksi. Uusille asioille tulee olla avoin ja valmis kouluttautumaan tarvittaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme puutarhurin/puistopuutarhurin koulutusta (tai vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä). Voimassa oleva Työturva -kortti tulee olla suoritettuna ennen työsuhteen alkua. Hakijalla tulee olla voimassa oleva, vähintään B-luokan ajokortti, mielellään C-luokka ja ammattipätevyys katsotaan eduksi. Sinulla on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi tietotekniikan perustaidot. Tulet hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja haluat palvella asiakkaita hyvin. Olet oma-aloitteinen ja joustava, sekä viihdyt dynaamisessa ympäristössä.

Työhön kuuluu myös mahdollisten kausityöntekijöiden opastusta.

Työnkuvaan kuuluu varallaoloa lähinnä viikonloppuisin laduilla tai puistokäytävien aurauksessa.

Viikkotyöaika on 38,25 h.

Palkkaus on TS:n mukainen. Varallaoloista (25 %) ja ylitöistä saa sopimuksen mukaiset korvaukset. Tehtävässä noudatetaan TS:n mukaista koeaikaa, joka on 6 kk.

Paikka täytetään mahdollisesti heti soveltuvan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä.

Työt voi alkaa marraskuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit ja haluaisit toteuttaa Mäntsäläläisten hyvän arjen ylläpitoa, laita hakemusta meille.

Liitä hakemukseen myös CV ja suosittelijoiden tiedot.

Hakuaika päättyy 7.10.2024 klo 23.59. Sähköinen hakemus ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteessa www.mantsala.fi / avoimet työpaikat.

 

Lisätietoja antaa: viheraluemestari Outi Asikainen, outi.asikainen@mantsala.fi, p. 040 314 5833

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää

 

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi