Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Tuotantotyöntekijä

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 14.09.2024, 22:38
  • Haku päättyy 24.09.2024, 0:00
  • 24.09.2024, 0:00

Tuotantotyöntekijä

Etsimme asiakasyritykseemme itsenäiseen työhön kykenevää ja reipasta

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Hyvinkäälle.

Tarjolla on monipuolinen yhdistelmä tuotannon työtehtäviä ja trukilla ajoa. Työ alkaa mahdollisimman pian tekijän löydyttyä. Tehtävä on aluksi määräaikaisuus Henkilöstöpalvelu Heimon kautta vuoden 2024 loppuun. Tarjoamme mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä toivomme hakijalta:

Edellytämme hieman tuotannon työkokemusta ja kokemusta trukilla ajosta. Soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työssä pärjää, kun on motivoitunut oppimaan työtehtäviin ja omaa hyvän fyysisen kunnon.

Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Työskentely tapahtuu pääasiassa itsenäisesti, mutta odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä kohtaamisissa.

Mitä tarjoamme:

– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

– Työn, jossa pääset näkemään organisaation toimintaa ja pääset osaksi mukavaa porukkaamme

– Säännölliset työajat päivävuoroissa

– Tehtävän palkkauksessa noudatetaan asiakkaallamme käytössä olevaa alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: