K-ryhmä

Myyjä (25 h/vko) K-Market Herttu, Varkaus

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:56
  • Haku päättyy 29.09.2024, 3:00
  • 29.09.2024, 3:00

Myyjä (25 h/vko) K-Market Herttu, Varkaus

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haemme myyjää vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Hertussa ylittää asiakkaidemme odotukset!

K-Market Herttu on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva ruokakauppa. Kaupastamme löytyy perinteisten kaupan palvelujen lisäksi mm. verkkokaupan nouto- ja kuljetuspalvelut sekä Wolt.

Meillä pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja työskentelemään kaikissa työtehtävissä.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
– iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta – oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä – kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä – kehittymishalua ja innostusta oppia uutta – suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää – valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina – aiempi kokemus kaupan alalta ja K-ryhmän järjestelmien tunteminen katsotaan eduksi
Tarjoamme sinulle:
– loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit – työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta – monipuolisen ja vastuullisen työn – K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut
Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 29.9.24 osoitteeseen perttu.laitinen@k-market.com. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Perttu Laitinen, puh. 0400108654, sähköposti perttu.laitinen@k-market.com

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 24-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.