HR Mentor Oy

Kokki Ravintola Käskynkkä Ky

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:39
  • Haku päättyy 29.09.2024, 0:00
  • 29.09.2024, 0:00

Kokki Ravintola Käskynkkä Ky

Haemme kokkia vakituiseen työsuhteeseen Ravintola Käskynkkään Kuopioon.

Ravintola Käskynkkä Ky on maukkaasta ruoasta tunnettu ruoka- ja seurusteluravintola Kuopion Jynkässä, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita makuelämyksiä lounaan, à la carte -annosten ja juhlatarjoilujen muodossa. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun, raaka-aineiden huolelliseen valintaan sekä asiakkaidemme toiveiden kuuntelemiseen. Vaalimme paikallisia makuja ja pyrimme luomaan rentoa mutta tyylikästä tunnelmaa kaikissa tilanteissa.

Etsimme osaavaa ja oma-aloitteista kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lue lisää ja hae osaksi iloista tiimiämme!

Tehtäviin kuuluvat:

– Lounasruokien valmistus

– À la carte -annosten luominen

– Juhla- ja tilausruokien valmistus

Toivomme sinulta:

– Alan koulutusta ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä

– À la carte -osaamista

– Hygieniapassia

– Itsenäistä ja vastuullista työotetta

– Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Työvuorot sijoittuvat klo 7.00-20.00 välille. Työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Miten hakuprosessi etenee? HR Mentor Oy hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Ravintola Käskynkkä Ky hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde alkaa HR Mentor Oy:n kautta.

Lisätietoja arkisin klo 9-15:

Päivi Wilska, p. 050 443 4873

Saija Kattainen, p. 050 555 9128

Päivi Savolainen, p. 050 555 9127

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi/)

Tarjoamme

– Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)

Puhelin: 050 443 4874 Sähköposti: info@hrmentor.fi Sijainti: Soikkokuja 12

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Ravintola Käskynkkä Ky
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää toimintaamme [www.helpporekry.fi](http://www.hrmentor.fi)[www.helpporekry.fi/piilotyopaikat](https://www.helpporekry.fi/piilotyopaikat/)