Azets Insight Oy

Manager, Legal & Tax Services

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:35
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Manager, Legal & Tax Services

Haluatko päästä kehittämään Azetsin yritysjuridiikan ja verokonsultoinnin kasvavaa liiketoimintaa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa

Manager, Legal & Tax Services

johtamaan ja siivittämään kasvuun neuvonantopalveluitamme asiakkaidemme kotimaan ja kansainvälisen liiketoiminnan tarpeisiin.

Tehtäviisi kuuluvat Azetsin yritysjuridiikan ja verokonsultoinnin palveluiden kehittäminen, palveluiden asiantuntijamyynti ja asiantuntijatiimin johtaminen. Lisäksi pääset myös itse osallistumaan asiakasprojekteihin oman erityisosaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sopimusoikeuden, yhtiöoikeuden tai verotuksen saralla. Asiakastoimeksiantomme liittyvät muun muassa tuloverotuksen ja kansainvälisen verotuksen konsultointiin, yhtiö- ja omistusjärjestelyjen suunnitteluun ja toteutukseen sekä muutostilanteisiin yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Asiakkaamme ovat eri toimialojen yrityksiä pk-sektorilta kansainvälisiin suuryrityksiin. Toimeksiantoja toteutamme sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Ammattitaitosi pääset jakamaan niin oman tiimisi asiantuntijoiden kesken kuin yhteistyössä Azetsin talouden, teknologian, HR:n ja johtamisen kehittämisen parissa työskentelevän laajan asiantuntijajoukon kanssa. Toimit myös esihenkilönä kasvavalle asiantuntijatiimille Azetsilla.

Kasvuvaiheessa oleva palvelualueemme tarvitsee sen vetäjältä:

Vähintään 5 vuoden työkokemusta yritysjuridisten palveluiden tulosvastuullisesta myynnistä, kehittämisestä ja asiakastoimeksiantojen toteuttamisesta
Näyttöjä ja näkemystä uuden, kasvuvaiheessa olevan liiketoiminnan kasvattamisesta ja asiantuntijapalveluiden kehittämisestä
Aiempaa kokemusta asiantuntijoiden esihenkilötyöstä sekä oman ja tiimin työn ammattitaitoista johtamista
Paloa asiakastoimeksiantojen toteuttamiseen moniprojektiympäristössä yhdessä tiimin kanssa
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (OTM)
Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
Tehtävässä tarvitaan kokemuksen kerryttämää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä, rohkeutta päätöksentekoon sekä taitoa haastaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita rakentavasti mutta jämäkästi. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja vakuuttava viestintä ovat tässä tehtävässä valtteja.

Tehtävässä pääset kehittämään asiakkaidemme arvostamia asiantuntijapalveluita osana laajaa ulkoistus-, teknologia- ja neuvonantopalveluidemme tarjoamaa nopeasti kehittyvällä toimialalla. Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja luoda menestystarinaa kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa suuren yrityksen henkilöstöeduista nauttien.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Jos kuitenkin suosit etätyötä, tarjoamme siihenkin hyvät mahdollisuudet.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Joustotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 6.10.2024.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Azets Insight Oy

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 8 000 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.