Wulff Works Oy

Kokoaikainen kokki talvisesonkiin Tahkolle, Ravintola Rehti

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 13.09.2024, 13:15
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Kokoaikainen kokki talvisesonkiin Tahkolle, Ravintola Rehti

Oletko valmis luomaan Rehtiä ruokaa Tahkon sydämessä?

Jos rakastat rehellisiä makuja ja arvostat laadukkaita raaka-aineita, Ravintola Rehti voisi olla seuraava pysäkkisi. Etsimme kokkia, joka haluaa olla osa Tahkon rentoa, mutta tyylikästä á la carte ravintolaa. Tule viemään asiakkaat makumatkalle!

Työtä olisi tarjolla määräaikaisesti 112,5h/3vko, alkaen marraskuusta ja kestäen aina pääsiäiseen saakka. Mutta jos rakastut Tahkon Rehtiin meininkiin, ehkä jäisit pidemmäksikin aikaa? Tässä mahdollisuus löytää pysyvämpikin paikka. Työvuorot sijoittuvat aukioloaikojemme mukaan arki-illoille sekä viikonlopuille.

Olethan kokenut keittiövelho tai pannujen pyörittäjä? Suositusten saattelema osaaminen ja kokemus keittiön arjesta ovat tärkeämpiä kuin osaaminen paperilla. Kokin tutkinto ei ole edellytys tälle mahdollisuudelle, mutta katsotaan ehdottomasti eduksi. Hygieniapassi tulisi kuitenkin löytyä taskusta.

Arvostamme kokissa oikeaa asennetta, reipasta ja rehtiä työotetta sekä kykyä taittaa myös kiireiset hetket laadukkaasti osana huipputiimiä. Meillä kokkaaminen on yhdessä tekemistä, eikä laadusta tingitä tahdin ollessa tiukka.

Kauempaa tuleville keittiölupauksille tarjoamme majoitusta edulliseen hintaan, 200€ /kuukausi. Palkka määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan 12,99 – 17€ /h pohjautuen Matkailu-, Ravintola- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimukseen.

Mikä olisikaan parempaa kuin talvisesonki Tahkolla? No tietenkin se, että otat kaverin mukaan hommiin! Meillä Ravintola Rehdissä on myös avoinna tarjoilijan paikka, joten jos tunnet loistavan tyypin, joka taitaa asiakaspalvelun, vinkkaa hänelle ja tulkaa yhdessä talveksi Tahkolle. Yhdessä teistä voisi tulla talven tehokaksikko – toinen häärii keittiössä ja toinen tarjoilee asiakkaille unohtumattomia hetkiä. Tahko on paitsi laskettelijan paratiisi, myös mahtavalla sijainnilla lähempänä etelää kuin arvaatkaan.

Jos haluat tulla osaksi Tahkon sykettä ja Ravintola Rehdin Rehtiä meininkiä, lähetä hakemuksesi pian – meillä on pannu kuumana juuri sinua varten!

Annina Sivén

+358 41 732 5810

annina.siven@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu: . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: