WorkPower Rakennus Otava Oy

Loppusiivooja hallikohteeseen

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:16
  • Haku päättyy 28.10.2024, 0:00
  • 28.10.2024, 0:00

Loppusiivooja hallikohteeseen

Haluatko päästä työtehtäviin, joissa näet konkreettisesti omien kättesi jäljet?

Etsimme huolellista ja toimeen tarttuvaa loppusiivoojaa asiakasyrityksellemme hallikohteeseen Tampereelle.

Työ sisältää taso- ja lattiapinnoilta suojien poistoa sekä pölyjen puhdistusta, ikkunoiden ja seinien pesua. Toisessa vaiheessa siivotaan laskeutunut pöly, poistetaan mahdolliset tahrat ja suojataan lattiamateriaalit. Kun kyseisen kohteen loppusiivous on tehty, on sinun mahdollista jatkaa töitä toisen asiakasyrityksemme kohteessa. Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja katsomme eduksesi kokemuksen erityisesti rakennussiivouksesta ja lisäksi oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin tekevää asennetta ja intoa oppia!

Palkkaa maksamme aina kokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta kuitenkin noudattaen. Matkakorvaukset tulevat palkkasi päälle ja työaika raksalla on mukavasti arkisin maanantaista perjantaihin klo 7–15.30. Työn aloitus sopimuksen mukaan syksyn 2024 aikana.

Ps. Muistathan, että työllistyminen raksalle edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia .

Lisätietoja tehtävästä antaa Ira Martin p. 040 6766 383

WorkPower on alalla liki 20 vuotta toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöalan yritys. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: