VISIO Henkilöstöratkaisut Pirkanmaa Oy

Alumiinihitsaaja, Kangasalle

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 13.09.2024, 13:49
  • Haku päättyy 27.09.2024, 9:00
  • 27.09.2024, 9:00

Alumiinihitsaaja, Kangasalle

Onko alumiinin hitsaus sinulle jo entuudestaan tuttua? Kuvienlukutaito on hyvällä tasolla ja olet kuvien perusteella tottunut tekemään työt? Mikäli vastasit näihin kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme alumiinihitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kangasalle. Työtä tehdään ma-pe aamuvuorossa, valmius 2-vuorotyöhön olisi kuitenkin hyvä olla.

Työssä hitsataan alumiinia pääasiassa Tigillä. Muusta hitsaustaidosta on tietysti etua. Työssä valmistetaan konepajateollisuuteen meneviä tuotteita. Työt suoritetaan lähes täysin kuvien perusteella, joten kuvienlukutaito täytyy olla.

Työkielenä on suomi, joten sillä tulisi pärjätä.

Tähän paikkaan etsitään jo kokemusta omaavaa kaveria. Työhön tietysti perehdytetään ja opastetaan muutoinkin talon tavoille, mutta alumiinihitsaustaitoa tulisi jo löytyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos olet vielä vailla töitä ja kiinnostuit paikasta, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: