Kuntayhtymä Kymppi

Henkilöstö- ja viestintäkoordinaattori

  • Sijainti
  • Julkaistu 13.09.2024, 13:32
  • Haku päättyy 18.10.2024, 12:00
  • 18.10.2024, 12:00

Henkilöstö- ja viestintäkoordinaattori

Henkilöstö- ja viestintäkoordinaattori työskentelee viestinnän ja henkilöstöhallinnon monipuolisissa tehtävissä sisältäen mm. rekrytointiin ja työsuhteen koko elinkaareen ja HR-järjestelmiin sekä niihin sisältyviin palveluihin liittyviä tehtäviä, raportointia, henkilöstöhallinnon viranhaltijapäätösten sekä erilaisten henkilöstöön liittyvien ohjeistusten ja linjausten valmistelua, sisäisen ja ulkoisen viestinnän koordinointia, suunnittelua ja toteutusta.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä monipuolista henkilöstöhallinnon ja viestinnän osaamista ja työkokemusta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, erinomaisia tietoteknisiä taitoja ja valmiutta uusien järjestelmien käyttöönottoon. Odotamme tehtävään valittavalta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävän sisältöjä on mahdollista kehittää valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Kuntayhtymän kotikunta on Kauhava ja se toimii kuntayhtymän kaikkien jäsenkuntien alueella. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES: n mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa.

Työ alkaa marraskuun aikana tai sopimuksen mukaan ja se on määräaikainen kestäen 31.12.2025 saakka. Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävän mahdollinen jatko arvioidaan myöhemmin.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti 18.10.2024 klo 12.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Haastattelut tehtävään järjestetään 30.10.2024 Kuortaneella (ei etähaastatteluja). Haastatteluun kutsuttuja pyydetään esittämään työ- ja opintodistukset.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka KVTES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Valintatyöryhmän puheenjohtaja Lasse Anttila puh. 040 086 6549
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Kuntayhtymä Kymppi

Kuntayhtymä Kymppi on uusi julkisten työvoimapalveluiden järjestämisestä vastaava kymmenen kunnan yhteinen organisaatio, joka tulee hoitamaan Kympin työllisyysalueen työvoimaviranomaisen tehtävää 1.1.2025 alkaen. Kuntayhtymä Kympin kymmenen jäsenkuntaa ovat Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Kuntayhtymän palvelukseen siirtyy 1.1.2025 alkaen liikkeenluovutuksella yhteensä noin 40 työntekijää TE-toimistosta, KEHA-keskuksesta ja ELY-keskuksesta.