CogniMed Oy

Puheterapeutti Tiiminvetäjäksi Turun toimipisteelle, CogniMed Oy Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 13.09.2024, 12:28
  • Haku päättyy 31.10.2024, 12:00
  • 31.10.2024, 12:00

Puheterapeutti Tiiminvetäjäksi Turun toimipisteelle, CogniMed Oy Turku

CogniMedilla on alusta asti panostettu puheterapeuttien hyvinvointiin ja meillä se näkyy ilona päivittäisessä arjessa. Missiomme on tarjota ainutlaatuinen yrityskulttuuri työntekijöillemme ja tätä kautta mahdollistaa täydellä sydämellä toteutettua terapiaa asiakkaille.

Tiiminvetäjänä toimit oman puheterapeuttitiimisi lähiesihenkilönä viikottaisessa arjessa jakamassa työn iloja ja alhoja. Kokemus puheterapeutin työstä auttaa sinua työssäsi, mutta muistathan, että tukenasi on koko Cognimedin väki eli uskallathan hakea, vaikka et vielä tietäisi kaikkea kaikesta. Turun toimipisteellä töitänsä tekee yhteensä kolme tiimiä eli tiiminvetäjäkollegoita on heti samalla toimipisteellä jo kaksi muutakin puheterapeuttia.

Tiiminvetäjälle tarjotaan esihenkilöiden oma työnohjaus, tiiminvetäjän lähiesihenkilön välitön tuki, esihenkilökoulutuksia ja kattava perehdytys. Osana työviikkoa saat edelleen tehdä puheterapeutin kliinistä työtä. Palkkauksessa ja kannustinjärjestelmässä huomiodaan työnkuva.

Cognimed on arvoiltaan lämmin ja huoltapitävä työnantaja, jossa avoimen keskustelukulttuurin ansiosta asioihin pääsee aidosti vaikuttamaan. Meillä toimintaa kuvaa ILO, eli yhdessä tuotetut yrityksen arvot:

– Innostumme
– Luotamme
– Onnistumme

Me tarjoamme sinulle:
Hyvinvoivan ja rennon työyhteisön sekä lämminhenkiset ja ystävälliset esihenkilöt ilman jäykkää hierarkiaa. Työsuhteeseen sisältyy aina myös virike-, hieronta ja hammashoitoetu, laaja työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, korkealaatuinen työnohjaus ja työviihtyvyyttä sekä -jaksamista tukeva monipuolinen virkistystoiminta.

Tarjoamme myös vahvan tuen puheterapeutin työhön sekä ammatillisen kehittymisen koulutusten ja työnohjauksen kautta. Meillä on viihtyisä toimisto ja vastaanottotilat helposti saavutettavissa olevalla sijainnilla. Työhösi saat kaiken tarvitsemasi terapiamateriaalin ja toimivat työvälineet. Saat käyttöösi myös henkilökohtaisen yrityksen luottokortin terapiamateraalin hankintaa varten.

Sinulta toivomme:
Oma-aloitteisuutta, reippautta ja uteliaisuutta oppia uutta. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta puheterapeutin tehtävistä, iloista tiimihenkeä sekä halua kehittyä ammatillisesti ja valmiutta itsenäiseen työhön.

Kerromme mielellämme lisää tästä harvoin alalla tarjolla olevasta työnkuvasta eli ota reippaasti meihin yhteyttä! Haku umpeutuu heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme osa Mehiläinen-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu Kuukausipalkka tai laskutuspalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lähetä heti avoin hakemus osoitteeseen hakemus@cognimed.fi.
Tutustu meihin osoitteessa www.cognimed.fi ja kysy lisää Turun aluepäälliköltä puheterapeutti Ilkka Ketolaiselta ilkka.ketolainen@cognimed.fi, p. 050 5179714

Tsekkaa meidät myös somekanavista
– Youtube Cognimed Puheterapiaa täydellä sydämellä
– Facebook Cognimed
– Instagram cognimed

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,