Winpro Finland Oy

Teollisuuden puhdistustyöntekijöitä Turun alueelle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2024, 10:42
  • Haku päättyy 20.09.2024, 8:00
  • 20.09.2024, 8:00

Teollisuuden puhdistustyöntekijöitä Turun alueelle

Haemme asiakasyrittyksellemme vuokratoimeksiantona teollisuusalan puhdistustyöntekijöitä Turun alueelle erilaisiin kohteisiin. Työkohteet sijaitsevat telakoilla ja liikenteessä olevilla matkustaja- ja rahtilaivoilla sekä teollisuusyrityksissä ja rakennustyömailla.

Työ sisältää korkeapainepesua, märkäimurointia, ja suurtehoimurointia aluksissa sekä muissa kohteissa satama-alueella. Työ on raskasta teollisuuden puhdistustyötä, joten odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta työasennetta. Mitään erityistä tutkintoa ei tarvitse, vaan kaikki uudet työntekijät perehdytetään hyvin työhön. Vaatimuksena on työturvallisuuskortti.

Tämä työ pitää sisällää:

* korkeapainepesu, märkäimurointi ja suurtehoimurointi erilaisissa teollisuuskohteissa

Tehtävästässä menestyt, kun:

* Sinulla on hyvä fyysinen kunto
* Sinulla on reipas työasenne
* Sinulla on hyvä suomen kielen taito
* Sinulla on työturvallisuuskortti
* Sinulla on joustavuutta työaikojen suhteen

Palkkaus on vähintään Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Tulisiko tästä sinun seuraava työpaikkasi? Lähetä meille hakemus CV:n kanssa hakulinkin kautta. Pelkästään sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Noora Civil, noora.civil@winpro.fi, 050 502 7179.

Winpro Henkilöstöpalvelut auttaa löytämään oikeat ihmiset ja sovittaa heidät yhteen sopivan työpaikan kanssa ympäri Suomea. Kauttamme löydät jatkuvasti uusia avoimia työpaikkoja, joten pysy kuulolla – saatat löytää unelmiesi työpaikan avullamme. Tarjoamme monenlaisia työmahdollisuuksia eri aloilla ympäri Suomen. Kun olemme rinnallasi, teemme parhaamme löytääksemme kiinnostuksesi ja taitojesi mukaisen työpaikan. Työskennellessäsi meillä, saat aina nimetyn yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä missä vain työhön liittyvissä asioissa. Haluamme auttaa sinua ja olla mukana matkassasi meillä Winprolla!

Tekijää vaille valmis.

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: