Servica Oy

Palveluvastaava Rauhanlahden päiväkodin palvelukeittiöön (30h/viikko)

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 13.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluvastaava Rauhanlahden päiväkodin palvelukeittiöön (30h/viikko)

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan.

Haemme nyt palveluvastaavaa Rauhalanden päiväkodin palvelukeittiöön. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (30 h/viikko).  Työ on päivätyötä ma-pe klo 7.00–13.00. Työt alkavat lokakuun lopussa sopimuksen mukaan.

Palveluvastaavana vastaat päiväkodin palvelukeittiön toiminnasta ja palvelusopimuksen mukaisesta toiminnasta. Tehtävät ovat erilaisia keittiötehtäviä mm. ruuan kuumennusta sekä valmistusta (esim. aterialisäkkeiden ja salaattien valmistus), esille laittoa, astiahuoltoa, puhtaanapitoa sekä tilausten tekemistä (mm. raaka-aineet sekä ateriatilaukset) ja omavalvonnan toteuttaminen. Ruoka tulee keskuskeittiöltä eli kokki sinun ei tarvitse olla, kunhan keittiötyöskentely on muutoin tuttua.

Olisi huippua, jos sinulta löytyy soveltuva ruokapalvelu- tai ravintola-alan tutkinto, ja/tai työkokemusta keittiö- tai ruokapalvelutehtävistä. Erityisruokavalioiden tuntemus on tärkeää ja eduksi katsotaan Aromi14-tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemus. Hakijalta edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.

Toivomme, että olet henkilö, jolla on vastuullinen ja omatoiminen työote. Positiivinen palveluasenne, halu oppia uutta ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat myös tärkeitä, koska työskentelemme lähellä asiakkaita ja toivomme, että hymysi ja ystävällisyytesi tarttuvat myös heihin. Palkkaus on AVAINTESin mukainen. Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdollinen kokemusvuosilisä, mikäli hakijalla on aikaisemmin hankittua hyväksi luettavaa työkokemusta.

Miksi valita meidät?

Meillä pääset osaksi positiivista ja kannustavaa työyhteisöä, jossa sinun panostasi arvostetaan. Jos nautit monipuolisesta työstä ja siitä, että voit omalla toiminnallasi vaikuttaa asiakkaidemme päivään, tämä tehtävä voi olla juuri sinulle!

Perehdytämme työntekijän hyvin yksikön työhön sekä toimintatapoihin, ja näin haluamme varmistaa työntekijän onnistumisen tehtävässä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden hankkia lisäkoulutusta työnohessa mm. oppisopimuskoulutuksella. Noudattamamme työehtosopimuksen vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita ja tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut sekä ePassin, jonka avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi. Servicalaisena saat alennuksia mm. kuntosaleista ja erikoisliikkeistä sekä tarjoamme myös mahdollisuuden osittain työnantajan kustantamaan ateriaan päivittäin. Työntekijöillämme on mahdollisuus työsuhdepyöräetuun.

Hae nyt ja liity tiimiimme tuomaan iloa ja sujuvuutta asiakkaidemme arkeen! Kutsumme hakijoita joustavasti haastatteluun jo hakuaikana ja voimme tehdä päätöksen jo hakuaikana.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelyyn liittyen, voit pirauttaa palveluesihenkilö Jaana Karhu-Knuutiselle puh. 0444260651.

Servican pääomistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki. Lisäksi omistajiimme kuuluu muun muassa Itä-Suomen kuntia ja konserniyhteisöjä. Toimimme omistajiemme sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista.

Osaamisalue:

Servica Oy

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan. Servican pääomistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki. Lisäksi omistajiimme kuuluu muun muassa Itä-Suomen kuntia ja konserniyhteisöjä. Toimimme omistajiemme sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista.