Bolt.Works Oy

Etsitään ulkotyöntekijää kiinteistöhoitoon sesonkitöihin Munkkiniemeen ja Länsi-Helsinkiin., Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2024, 10:07
  • Haku päättyy 14.10.2024, 0:00
  • 14.10.2024, 0:00

Etsitään ulkotyöntekijää kiinteistöhoitoon sesonkitöihin Munkkiniemeen ja Länsi-Helsinkiin., Helsinki

Etsimme kiinteistöalan asiakkaillemme tarvittaessa töihin kutsuttavia ulkoaluetyöntekijöitä syksyn ja talven sesonkiin Munkkiniemeen ja Länsi-Helsinkiin.

Työtä on arviolta tarjolla lokakuusta maaliskuuhun ja viikoittainen työaika vaihtelee kelien mukaan. Työtä tehdään sekä arkisin, että viikonloppuina ja lumitöiden aikana työt voivat alkaa aikaisin aamuyöstä, olethan siis valmis lähtemään töihin jo esim. klo 04:00!

Työpäivät koostuvat pääasiassa syksyllä lehtien nostoista piha-alueilta ja teiltä, lehtipuhaltimella lehtien keräilyä ja lehtien haravoimista kauhaan.

Talvella työ sisältää käsilumitöitä, petkelöintiä ja hiekoitusta. Työkohteita ovat asunto-osakeyhtiöiden ja liiketilojen pihat Munkkiniemen ja Länsi-Helsingin alueella.

Työ on fyysisesti raskasta, joten tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Työskentely tapahtuu yleensä pareittain.

Tehtävään ei välttämättä vaadita aikaisempaa kokemusta alan töistä, sillä reipas ja joustava asenne työntekoon riittää. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian ja varmista paikkasi hyvissä ajoin, työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 14.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!