Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityö, Tammisaari

  • Sijainti
  • Julkaistu 13.09.2024, 8:34
  • Haku päättyy 27.09.2024, 15:45
  • 27.09.2024, 15:45

Sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityö, Tammisaari

Sosiaalityöntekijän tehtävänä aikuissosiaalityössä on sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arvioiden, asiakassuunnitelmien ja palvelupäätösten tekeminen. Vastuullasi ovat erityistä tukea tarvitsevat asiakkaat. Työssäsi arvioit asiakkaiden palveluntarvetta, ohjaat asiakkaita tarvittaviin palveluihin, koordinoit palvelukokonaisuuksia ja arvioit kuntoutumisen edellytyksiä ja edistymistä yhdessä aikuissosiaalityön tiimin ja eri yhteistyötahojen kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä.

Henkilöstöetuina tällä hetkellä toimii osittainen työterveyshuolto, e-passin edut 200 euroa/vuosi. Työnohjaus on järjestetty. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa. Työalueena on tällä hetkellä Raasepori ja Hanko ja työpiste sijaitsee luonnonkauniissa Tammisaaressa omalla työhuoneella varustetussa ajan patinoimassa vanhassa tiilirakennuksessa. Työnantaja maksaa sitoutumislisää 200 euroa/kk kelpoisuusehdon täyttävälle sosiaalityöntekijälle 31.5.2025 asti.

Aikuisten sosiaalipalveluita kehitetään jatkuvasti hyvinvointialueen sisällä ja palvelun organisaatiouudistus on tarkoitus astua voimaan 1.1.2025. Henkilöstöllä on mahdollisuus vaikuttaa ja olla mukana palvelun suunnittelussa.
Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Arvostamme innokkuutta ja ideoita työn kehittämiseen. Sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn.

Työpaikan nimi ja osoite: aikuisten sosiaalipalvelut, R-talo, Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Työaika: 37,45 h/viikko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Arvostamme: digi-ja tietoteknistä osaamista ja ruotsin kielen taitoa.

https://www.instagram.com/p/C_-Au1lskAL/?img_index=1

https://www.linkedin.com/posts/lansiuudenmaanhyvinvointialue_luvnuratarina-activity-7241336269346099200-aDjc/?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka: 3977,35 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:johtava sosiaalityöntekijä Pia Sandström, pia.sandstrom@luvn.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö.