HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Psykologi Psykoosi ja oikeuspsykiatria

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 13.09.2024, 5:08
  • Haku päättyy 27.09.2024, 23:59
  • 27.09.2024, 23:59

Psykologi Psykoosi ja oikeuspsykiatria

Psykologi aikuispsykiatria, psykoosisairauksien ja oikeuspsykiatrian psykologiyksikkö 

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja vaihteleva työ psykoosisairauksien parissa? Haluatko olla mukana terveydenhuollon suunnannäyttäjänä kehittämässä psykologin työtä ja tutkimus- sekä hoitoprosesseja psykiatriassa yhdessä huippuammattilaisten kanssa?  

Haemme kahta psykologia vakituiseen toimeen HUS psykiatriaan digitaalisten ja psykososiaalisten hoitojen linjalle psykoosisairauksien ja oikeuspsykiatrian psykologiyksikköön. Haemme kahta psykologia ensisijaisesti Ohkolan sairaalaan. Työhön saattaa sisältyä työskentelyä myös muissa HUSin yksiköissä kuten esim. Peijaksen sairaalan osastoilla tai oikeuspsykiatrian poliklinikalla. Työsuhde alkaa 2.1.2025

Psykologin keskeisimpiin työtehtäviin kuuluvat tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian yksikön osastoilla psykologiset tutkimukset ja arviot (painottuen erilaisiin riskiarvioihin sekä kognitiivisen toimintakyvyn ja oireilun kartoituksiin), yksilötyöskentely, tarvittaessa kuntouttavien ryhmien ohjaaminen (esim. SCIT- ja Taitavan ajattelun –ryhmät), moniammatillinen työskentely, perhe- ja verkostotapaamiset sekä mielentilatutkimukset osana moniammatillista työryhmää.
Tehtävässä menestyminen edellyttää kliinistä kokemustaustaa psykoosipotilaiden psykologisista tutkimuksesta, riskiarvioinneista, mielentilatutkimuksista ja näyttöön perustuvista yksilö- ja ryhmäinterventioista. Työ on monipuolista ja haastavaa. 

Arvostamme aktiivista, innokasta ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatilliseen yhteistyöhön. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, joustavat etätyömahdollisuudet ja huippukollegoiden tuen. 

Palkkaus määräytyy toimeen valittavan koulutuksen, kokemuksen ja lopullisen työnkuvan pohjalta tehtävien vaativuuden arvioinnin sekä SOTE-sopimuksen mukaiseen Tehtäväkohtainen palkka on 4264,66 – 4443,32€ / kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Lähetä meille hakemus hakuajan loppuun mennessä. 

HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu psykologi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito taikka ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Mona Sotaniemi puh. 050 428 7618 mona.sotaniemi@hus.fi

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: