Wirestaff Oy

Kielenkääntäjä ja seurapelien sisällön kehittäjä Martinex Oy:lle

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 12.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 03.10.2024, 23:59
  • 03.10.2024, 23:59

Kielenkääntäjä ja seurapelien sisällön kehittäjä Martinex Oy:lle

Kielenkääntäjä ja seurapelien sisällön kehittäjä 

Onko sinulla kokemusta käännöstöistä kielten, kulttuurien ja vivahteiden äärellä? Sytytkö tietovisoista, nautit tiedon etsimisestä ja lähteiden kriittisestä tarkastelemisesta? Mahtavaa, saatat olla etsimämme persoona! 

Asiakkaamme Martinex Oy etsii uteliasta, tiedon nälkäistä, suomen, englannin ja ruotsin kielet suvereenisti hallitsevaa kääntäjää, vakituiseen työsuhteeseen 

Tarjolla on ainutlaatuinen tehtävä ketterässä ja kasvuhakuisessa perheyrityksessä, jossa pääset käyttämään käännös- ja kielitaitosi sekä kääntämään monipuolisesti tekstejä koko yhtiön tarpeet huomioiden.  

Työsi sisältö pähkinänkuoressa: 

  • Kääntää laaja-alaisesti tekstejä suomen, ruotsin ja englannin kielten välillä, ylläpitäen kielten vivahteet ja tilannesidonnaisuudet.  

  • Osallistua seurapelien, tietovisojen ja lelujen sisällön suunnitteluun eri maiden ja kieliryhmien tarpeet huomioiden, jotta lopputuloksena syntyy viihdyttäviä ja opettavaisia pelisisältöjä. 

  • Työskennellä Martinexin tiimin jäsenten kanssa mm. ohjeiden ja sisältöjen toimivuuden, yhtenäisyyden ja viihdyttämisen varmistamiseksi. 

 

Sinussa arvostamme: 

  • Erinomaista suomen, ruotsin ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista. 

  • Kykyä ymmärtää ja välittää kielten nyansseja ja soveltaa niitä käännöstyössä. 

  • Tarkkuutta ja huolellisuutta käännösten laadun varmistamisessa. 

  • Kiinnostusta seurapeleihin ja tietovisoihin, sekä halua suunnitella niitä eri kohderyhmille. 

  • Innostusta, oma-aloitteisuutta ja taitoa etsiä tietoa eri aiheista pelisisältöjen tueksi. 

  • Joustavuutta työskennellä eri tiimien kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

  • Uteliasta mieltä ja halua oppia jatkuvasti uutta. 

 

Mitä tarjoamme? 

Martinexilla pääset toteuttamaan osaamistasi kunnianhimoisen ja innostuneen tiimin ympäröimänä. Saat käyttöösi ajanmukaiset hyvät työvälineet ja työhösi annetaan kattava perehdytys. Esihenkilön ja tiimin vahva tuki ovat käytössäsi ja toivomme sinun tuovan oman vahvan panoksesi joukkueeseen. Martinexin bränditalon ytimessä ovat perheyrityksen arvomaailma ja rakastetut, vaalitut brändit kuluttajatuotteineen. Työyhteisös on matala hierarkia, tekemisen meininki, kivoja ihmisiä ja täällä työpanostasi arvostetaan. Joustavat työaikajärjestelyt ja mahdollisuus etätyöhön tukevat hyvinvointiasi. Modernit työtilat, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä, sijaitsevat Raisiossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

 

Hyppää mukaan rekrytointiprosessiin ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, vaikka hetiKuitenkin viimeistään 25.9.2024.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/31447251

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Hanskiin, joko sähköpostilla hanski.hynni@wirestaff.fi tai puhelimitse 040 307 5016. 

 

Haastattelemme hakijoita haun aikana ja työt alkavat oikean henkilön löydyttyä yhteisesti sovittuna ajankohtana.  

Martinex-konserni on suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta kattaa laadukkaiden sisustus- ja kodintarvikkeiden, leikkikalujen, pelien, tekstiilien ja laukkujen valmistuksen ja maahantuonnin. Lisäksi se toimii tukkuliikkeenä ja on yksi Suomen monipuolisimmista verkkokauppatoimijoista. Yritys kehittää omia tuotebrändejä kuten Aarikka, Iloleipuri, Ma-ia Family, Peliko (Afrikan Tähti, Smart10), ja on lisäksi lisenssihaltija monille tunnetuille tuotemerkeille, mm. Muumi, Mauri Kunnas ja Peppi Pitkätossu.  

Martinexilla kehitellään jatkuvasti uusia pelejä. Pelien graafinen ulkoasu, pelinappulat ja myös kaikki muut osat pakkauksia myöten suunnitellaan kotimaisin voimin. Pelikon omavaraisuus ulottuu niinkin pitkälle, että valmistamme myös kortti- ja palapelimme pääosin omalla Raision tehtaallamme. 

Vuonna 2023 konsernin liikevaihto oli n. 25 M Eur, sen palveluksessa oli 86 henkilöä ja sen tuotteita vietiin yli 50 maahan.  

#HyvässäWireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.
  

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.