Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja, Tiimivastaava, Onnikoti Tähtitaivas, Eurajoki

  • Sijainti Eurajoki
  • Julkaistu 12.09.2024, 16:30
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Tiimivastaava, Onnikoti Tähtitaivas, Eurajoki

Tiimivastaava, sairaanhoitaja, Onnikoti Tähtitaivas, Eurajoki

Tule tekemään kehitysvammaisten hoiva- ja ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Tähtitaivaaseen Eurajoelle!

Haemme nyt sairaanhoitajaa tiimivastaavaksi viihtyisään ja elämäniloa täynnä olevaan kotiimme. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Onnikoti Tähtitaivas on ympärivuorokautista palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille tarjoava yksikkö kauniilla ja rauhallisella asuinalueella Eurajoella. Kodissamme asuu 15 asukasta ja työskentelee upea ja iloinen joukko monipuolisia ammattilaisia. Työyhteisömme hyveet ovat armollisuus, joustavuus ja positiivisuus.

Tiimivastaavana pääset edistämään asukkaidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia osana moniammatillista työyhteisöä, sekä vastaamaan arjen toimivuudesta yksikössämme. Vastaat lääkehoidosta ja tiimisi arjen johtamisesta sekä toimit myös yksikönjohtajan sijaisena. Uudelta työkaveriltamme tulisi sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi löytyä omatoimisuutta sekä positiivista asennetta. Haethan meille, vaikka et osaisikaan ihan kaikkea, meiltä saat hyvän perehdytyksen sekä jatkuvan tuen tehtäviisi. Meillä on tilaa kasvaa sekä kehittyä. Tärkeintä on aito kiinnostuksesi kehitysvammaisten kanssa toimimiseen.

Tulevien työkavereidesi mielestä tässä työpaikassa onni on:
”Huumori”
”Se, että täällä on hyvä yhteishenki”
”Se, että asukkaiden kanssa tehdään paljon ja arki on aktiivista”

Olemme joustava työnantaja ja tarjoamme sinulle hyvät täydennyskoulutusmahdollisuudet. Mehiläisenä saat käyttöösi myös ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Meillä jokaista kuunnellaan ja kannustamme sinua tuomaan omat ideasi esille. Onnikoti tähtitaivaassa pääset osaksi huumorintajuista ja aktiivista, yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä. Meillä työntekeminen saa olla hauskaa!

Haethan tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 6.10.2024 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko/innostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Elina Vainio
040 779 8381 (11.9-20.9 ja 30.9-6.10 arkisin 8-16)
elina.vainio@onnikodit.fi

Onnikoti Tähtitaivas – Turvallista asumista kehitysvammaisille Eurajoella – Onnikodit

Voit seurata meitä myös Facebookista Onnikoti Tähtitaivas

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: