Posti Group

Kuorma-autonkuljettaja/pakettiauton kuljettaja, Kotka

  • Sijainti Kotka
  • Julkaistu 12.09.2024, 16:00
  • Haku päättyy 21.09.2024, 0:00
  • 21.09.2024, 0:00

Kuorma-autonkuljettaja/pakettiauton kuljettaja, Kotka

Tule kuorma-autonkuljettajaksi/pakettiautonkuljettajaksi Kotkaan

Määräaikaiseen kokaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2024 – 28.2.2025.

Autonkuljettajana työtehtäväsi koostuvat pääosin mm. posti- ja logistiikkatuotteiden sekä sairaala-apuvälineiden kuljettamisesta asiakkaille. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset autot. Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, sillä kuljettajamme työskentelevät aivan asiakasrajapinnassa. Tehtävässä menestyt positiivisella, asiakaspalveluhenkisellä asenteella, sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Toivomme myös sinulta Kotkan/Haminan talousalueen tuntemusta, sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä odotamme sinulta?
Voimassa olevaa ammattipätevyyttä (C-kortti)
B/C-ajokorttia
Digipiirturin kuljettajakortti
Sujuva suomen kieli
Asiakaspalveluhenkisyys

Mitä toivomme sinulta?
Aiempi kokemus vastaavasta työstä
Aiempi kokemus tiedonkeruulaitteen käytöstä

Miksi meille kannattaa tulla töihin?
Pääset työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä. Työllistämme noin 17 000 ihmistä Pohjoismaissa ja Baltiassa ja toimintamme vaikuttaa miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään
Me uskomme siihen, että jokainen postilainen ansaitsee välittävää johtajuutta. Kaikki esihenkilömme käyvät läpi Välittävä johtajakoulutuksen ja me kaikki yhdessä rakennamme välittävää työkulttuuria
Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa uraasi ja osaamistasi monipuolisten tehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta
Meillä edistetään monimuotoista ja yhdenvertaista työelämää. Lisäksi olemme alamme edelläkävijöitä kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa. Tavoitteemme on kuljettaa kokonaan fossiilittomasti vuoteen 2030 mennessä. Omat ja arvoketjumme päästöt pyrimme nollaamaan 2040 mennessä.
Meille turvallisuus on tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme, ja tavoitteemme on, ettei yhtään tapaturmaa tapahtuisi työpaikallamme. Kannustamme jokaista postilaista toimimaan turvallisesti, sitoutumaan yhteisiin pelisääntöihin ja edistämään näitä omalla toiminnallaan.
Henkilöstöetuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon Mehiläisellä, ePassin kulttuuri-, urheilu- ja työmatkaedut, sekä lounaan edulliseen henkilökuntahintaan. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua Posti-konsernin työhyvinvointisäätiön tarjoamiin tapahtumiin (mm. huvipuistopäivät, konsertit, urheilutapahtumat)

Heräsikö kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Leppänen, sähköpostitse etunimi.sukunimi@posti.com

Tulisitko sinä meidän työkaveriksi?
Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta careers.posti.com mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 20.9.2024 mennessä. 
Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaanottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: