Satakunnan hyvinvointialue

Terveyskeskushammaslääkäri, Merikarvia

  • Sijainti Merikarvia
  • Julkaistu 12.09.2024, 14:44
  • Haku päättyy 11.10.2024, 15:00
  • 11.10.2024, 15:00

Terveyskeskushammaslääkäri, Merikarvia

Merikarvia on merellinen kunta, johon on hyvät kulkuyhteydet Porista.
Kunta tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet kaiken ikäisille. Lisäksi lähistöllä on useita upeita luonto- ja retkeilykohteita unohtamatta Selkämeren kansallispuistoa.

Merikarvian hammashoitola on terveysaseman yhteydessä toimiva kahden hoitohuoneen yksikkö. Haemme hammaslääkäriä ensisijaisesti Merikarvialle, mutta halutessasi voit työskennellä osan aikaa myös muissa Pohjoisen palveluryhmän hammashoitolossa (esim.Kankaanpää) tai muualla Satakunnan hyvinvointialueella (esim.Pori). Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 6 kuukautta. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti kuuden kuukauden määräaikaisuuden jälkeen.

Meillä saat hoitaa kokonaishoitopotilaita laaja-alaisesti. Hoitojakson pääset saattamaan valmiiksi kohtuullisessa ajassa. Kiinnostuksestasi riippuen voit lisäksi perehtyä tietyn erikoisalan potilaisiin.

Pääset vaikuttamaan työaikaasi ja toimenkuvaan mahdollisuuksien mukaan, myös osa-aikatyö on mahdollista. Meillä saat ystävällistä ja ammattimaista apua ja tukea matalalla kynnyksellä. Vaikka työpisteesi onkin kauempana päätoimipaikasta, Kankaanpään hammashoitolasta, yhteistyömme on tiivistä. Pidämme mm. viikoittain palavereja. Meillä esihenkilö on hyvin tavoitettavissa ja työilmapiiri aidosti avoin ja kannustava!

Satakunnan hyvinvointialue järjestää monipuolisia suun terveydenhuollon sisäisiä koulutuksia säännöllisesti. Työyhteisömme on kollegiaalinen, avoin ja innostava. Olit sitten työurasi alussa tai kokeneempi kollega, toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme!

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys.
Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Myös hammaslääkäriopintojen syventävän käytännön harjoittelijat huomioidaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Lääkärisopimuksen mukaan
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:22.9.2024 asti: ylihammaslääkäri Kati Isotupa, kati.isotupa@sata.fi, 0401809873
23.9.2024 lähtien: Pohjoisen palveluryhmän ylihammaslääkäri Aino-Tuulia Lehtonen, aino-tuulia.lehtonen@sata.fi, 0447074584

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!