Poolia Henkilöstövuokraus Kokkola

Sorvaaja (CNC)

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 12.09.2024, 14:32
  • Haku päättyy 01.11.2024, 0:00
  • 01.11.2024, 0:00

Sorvaaja (CNC)

Työtehtävä

CNC-sorvaustyöt metallisia lisävarusteita maatalouden ja teollisuuden tarpeisiin valmistavassa tuotantohallissa. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena Poolia Henkilöstövuokrauksen kautta, ja työpiste sijaitsee Huittisissa, mutta myös Lohjalla on mahdollista työskennellä.

Odotamme

Muutaman vuoden kokemusta CNC-sorvauksesta
Ohjelmointi- ja menetelmäosaamista
Oma-aloitteista ja ripeää työotetta
Sujuvaa suomen kielen taitoa
Ryhmätyöskentelytaitoja

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työn ja ammattitaitoisen tiimin tuen
Kannustavan palkkauksen osaamisen mukaan

Kiinnostuitko?

Jos olet motivoitunut ja aktiivinen metallialan ammattilainen, voit olla etsimämme henkilö. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian! Käymme hakemukset läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Christa Sebire: christa@poolia.fi tai Viivi Chan: viivi@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA ry:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: