Apec yrityspalvelut Oy

Mediamyyjä, Apec yrityspalvelut Oy, Kuopio, Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 12.09.2024, 14:27
  • Haku päättyy 29.09.2024, 0:00
  • 29.09.2024, 0:00

Mediamyyjä, Apec yrityspalvelut Oy, Kuopio, Kuopio

Haemme media-/ilmoitusmyyjää vahvistamaan myyntitiimiämme.

Apec yrityspalvelut Oy tarjoaa monipuolisesti markkinointiratkaisuita yritysasiakkaille.
Myytävinä tuotteina ovat monipuoliset markkinointipalvelut yrityksille sekä omakustanteiset teemalehdet ja niiden eri kanavat: Matkailuopas Matkamies, Savon Seutu Matkailuopas, Kuopion Seutu ja Savon Seutu Golflehti. Vuodesta 2014 julkaistut lehdet käsittävät printtilehden lisäksi nettilehden, verkkopalvelun ja somekanavat. Asiakkaille tarjotaan monikanavaisia ratkaisuita printtilehden ohella verkko- ja somenäkyvyyden sekä laajempien markkinointipakettien osalta.

Monipuolisiin yrityksille tarjottaviin markkinointipalveluihin kuuluvat mm. videotuotanto, digimarkkinointi, graafinen suunnittelu, brändisuunnittelu ja asiakastyytyväisyystutkimukset.

Työtehtävät:
Myyntipalvelussa selvität yritysasiakkaiden markkinointitarpeet ja suunnittelet oikeat markkinointiratkaisut. Vastaat omien asiakkaiden markkinoinnista, jatkosopimuksista ja uusista markkinointikanavista jatkossa. Yhteydenpito asiakkaisiin hoidetaan pääosin puhelimella, mutta myös sähköpostilla, etäpalavereille ja henkilökohtaisilla tapaamisilla. Työaika on arkisin 8-16.

Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Kokemus ilmoitusmyynnistä tai nykyaikaisten digimarkkinointikanavien tuntemus katsotaan eduksi.

Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa (etätyö mahdollisuus). Graafinen tuotanto ja toimistohenkilökunta työskentelee Kuopion toimipisteellä.

Tarjoamme kannustavan palkkauksen (kiinteä takuu+provisio), mukavan työyhteisön ja laadukkaat myyntituotteet. Varaa aika haastatteluun: rekry@apecyrityspalvelut.fi tai 040-933 4490

www.apec.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka + provisio Tes + provisio
Työskentelyaika:Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:rekry@apecyrityspalvelut.fi
Apec yrityspalvelut Oy – 040-933 4490 – rekry@apecyrityspalvelut.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,