Lassila ja Tikanoja

Siivouksen palvelutyöntekijä Kuopion alueelle

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 12.09.2024, 13:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Siivouksen palvelutyöntekijä Kuopion alueelle

Sijainti: Kuopio, Pohjois-Savo
Työsuhde: kokoaikainen, 37,5h / viikko, toistaiseksi voimassa oleva
Palkka: KIPA TES PR4, 13,17 e/h 
Työsuhteen aloitus:  syyskuu 2024 / sopimuksen mukaan

Tehtävänäsi siivouksen palvelutyöntekijänä on huolehtia yhdessä tiimisi kanssa asiakkaidemme kiinteistöjen päivittäisestä ylläpitosiivouksista ja perussiivouksista Kuopion ja muun Pohjois-Savon ja Kainuun alueella. Pääsääntöisesti työskentelet Kuopion alueella, mutta myös ajoittain Iisalmessa ja silloin tällöin myös Kajaanissa voi olla tarve osaamisellesi. Tulet työskentelemään vaihtelevissa asiakaskohteissa, jossa siivottavia tiloja ovat muun muassa toimistotiloja, sosiaalitiloja, teollisuustiloja sekä terveydenhuollon tiloja. Perussiivoustehtäviin kuuluvat muun muassa lattioiden vahaukset ja konetus sekä ikkunoiden pesu henkilönostinta avuksi käyttäen. Toivomme aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä tai puhtausalan tutkintoa, sekä hyvää suomen kielen taitoa. Kokemuksen puute alalta ei ole kuitenkaan este, vaan tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Voimassa oleva B-ajokortti on edellytyksenä työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin, mutta toivomme valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin. Työajat sijoittuvat asiakaskohteen mukaisesti kolmeen vuoroon, eli aamu,- ilta tai yövuoroon. Suurin osa työvuoroista sijoittuu kuitenkin aamu- ja iltavuoroihin. Työsuhde solmitaan kokoaikaisena ja vakituisena, jossa työtunteja kertyy täydet 37,5 h viikossa.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen aloitusta.

Mitä toivomme tulevalta työkaveriltamme: 
* Hyvää suomen kielen taitoa
* Aiempaa kokemusta tai alan tutkintoa tai halua oppia uutta ja hyvää asennetta uudenlaisen työn haltuun ottamiseen
* Työturvallisuuskortti eduksi, mutta koulutamme tarvittaessa
* B-ajokortti
* Valmiutta työskennellä kolmessa vuorossa ja viikonloppuisin

Miksi sinun kannattaa liittyä L&T tiimiin? 
* Saat työnantajaksesi suuren suomalaisen, vastuullisen työllistäjän, joka toimii työehtosopimusten mukaan. 
* Saat alan ehtojen mukaisen palkan. Meillä voit luottaa siihen, että saat palkan juuri sinä päivänä kuin pitääkin ja muut edut ovat sitä mitä pitääkin. 
* Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä monipuoliset ura- ja koulutusmahdollisuudet. 
* Tarjoamme sinulle laajan työterveyshuollon sekä hyvin kattavan sairauskassan, joka korvaa muun muassa reseptilääkkeitä, erikoislääkäri- ja silmälasikuluja
* Saat etuhintoja useisiin valtakunnallisesti toimiviin liikuntakeskuksiin, hyvinvointipalveluihin (mm. hieronta & optiikkaliikkeet), majoituspalveluihin, sekä erilaisiin vähittäiskauppoihin, sekä tietysti L&T:n omiin jäte- ja viemärihuollon palveluihin!
* Tehtävässäsi pääset tekemään merkityksellistä työtä – ihan joka päivä. 
* Viihdyt töissä ja pääset terveenä kotiin. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi, työkyvystäsi ja työturvallisuudestasi. 
* Meillä etuihin kuuluu myös esihenkilö, joka on aina valmis sparraamaan. 

Miten haet meille? 
Jätäthän hakemuksesi työpaikkailmoituksen hakupainikkeen kautta. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostiin tulleita hakemuksia. Jos haluat kysyä työpaikasta tai rekrytointiprosessista, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi tehtävän ID-numeron 83401. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja etenemme sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana. 

Katso, millaista siivoustyö Lassila & Tikanojalla on:  
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Lassila ja Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä. Etsimme joukkoomme vahvistusta – oletko se sinä? 

Avainsanat: siivous, siivouspalvelut, puhtaanapito, kiinteistöpalvelut, kunnossapito, kokoaikainen, Kuopio, Iisalmi, Kajaani, toistaiseksi voimassa oleva

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakeminen: https://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/14225/42826796
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: