Mehiläinen Oy

Lääkehoitovastaava-sairaanhoitaja, Mainiokoti Luoto, Pori

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 12.09.2024, 10:15
  • Haku päättyy 26.09.2024, 23:59
  • 26.09.2024, 23:59

Lääkehoitovastaava-sairaanhoitaja, Mainiokoti Luoto, Pori

Lääkehoitovastaava-sairaanhoitaja, Mainiokoti Luoto, Pori

Mihin tulet töihin?
Mainiokoti Luoto sijaitsee Porin Karjarannassa ja tarjoaa kodin 56 iäkkäälle asukkaalle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista palveluasumista. Moderni ja ekologinen hoivakotimme on rakennettu suomalaisesta kuusipuusta, ja hyödynnämme maalämpöä sekä aurinkopaneeleita. Panostamme turvallisuuteen ja teknologian käyttöön, kuten dynaamiseen valaistukseen ja digitaalisiin palveluihin, jotka parantavat muistisairaiden elämänlaatua.

Henkilöstömme on ammattitaitoista, lämminhenkistä ja omistautunutta. Meille on tärkeää asukkaiden hyvinvointi, yhteisöllisyys ja aktiivinen arki kauniissa ympäristössä.
Jos sinulla on jo kokemusta sairaanhoitajan tehtävistä, etsimme juuri sinua vahvistamaan osaavaa tiimiämme ja auttamaan meitä luomaan asukkaillemme parhaan mahdollisen kodin!

Mitä pääset tekemään?
Sairaanhoitajana pääset kehittämään hoitotyötä yhdessä tiimivastaavan ja lähihoitajien sekä hoiva-avustajien kanssa. Tehtävässä vastaat hygieniaohjeiden ajantasaisuudesta, henkilökunnan ohjaamisesta ja kouluttamisesta sekä hygieniakäytäntöjen toteutumisesta. Lisäksi huolehdit lääkehoitosuunnitelman päivittämisestä, lääkehoidon seurannasta sekä lääkelupien ja näyttöjen organisoinnista. Osallistut myös perushoidon ja hoivan toteutukseen, konsultoit sairaanhoidollisissa kysymyksissä ja teet yhteistyötä lääkärin sekä läheisten kanssa.

Kuka sinä olet?
Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta sairaanhoitajan tehtävistä. Hygieniapassi tai valmius sen suorittamiseen on tarpeellinen. Eduksi katsotaan kokemus iäkkäiden parissa työskentelystä. Joukkoomme sopii parhaiten keskusteleva, iloinen tyyppi, joka haluaa kehittyä ja luoda positiivista ilmapiiriä työyhteisössä sekä tarjota asukkaillemme parasta mahdollista hoitoa.

Miksi tulisit meille töihin?
Meillä Mainiokoti Luodossa pidämme tärkeänä, että asukkaamme saavat elää laadukasta ja omannäköistä elämää. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jokaista työntekijää, asukasta ja läheistä kuunnellen.
Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7.

Työ on 2-vuorotyötä, ja tehtävän palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaan, sekä tehtävänmukainen lisä lääkehoidosta vastaavalle. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.9.24 mennessä. Haastattelut pidämme viikoilla 40 ja 41.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tuliko mieleesi kysymyksiä tehtävää koskien?

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Tatjana Mäkelä
040 164 8877 (arkisin klo 8–16)
tatjana.makela@mehilainen.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: