Howden Finland Oy

Liability Specialist / Head of Liability (juristi)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 14:44
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Liability Specialist / Head of Liability (juristi)

Etsimme Helsinkiin yritystiimiimme vastuuvakuuttamiseen erikoistunutta asiantuntijaa, jolla on hyvä asenne haastavaa asiantuntija- ja asiakastyötä kohtaan.

Päätehtävänäsi on vastata asiakkaidemme vastuuvakuutusten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä toimia asiantuntijana vastuu- ja financial lines -vakuutuksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi sinulta odotetaan yritystiimin muiden asiakaspäälliköiden, myynnin ja korvaustiimin työn tukemista oikeudellisissa kysymyksissä ja vastuuvakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Saat mahdollisuuden kehittää uusia vakuutustuotteita ja palveluratkaisuja sekä työskennellä suurten projektihankkeiden monipuolisissa sopimusjuridisissa tehtävissä.

Työtehtävässäsi olet tiiviisti yhteyksissä asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin Suomessa ja ulkomailla. Työskentelet yritystiimissä tiimipäällikkösi johdolla ja työparinasi on toinen, kokenut vastuuvakuutusten asiantuntija sekä muut kokeneet vakuutusalan ammattilaisemme.

Menestyt tehtävässäsi, jos useampi seuraavista kuvaa sinua:

-Sinulla on vähintään muutama vuosi työkokemusta vakuutusalalta, mutta voit olla kokeneempikin ammattilainen
-Sinulla on kokemusta ja näyttöjä asiantuntijatyöstä yritysasiakkaiden parissa
-Olet perehtynyt vahingonkorvaus-, sopimus- ja vakuutusjuridiikkaan
-Ymmärrät miten sopimukset ja vakuutukset vaikuttavat yhdessä asiakkaan vastuuriskien hallinnassa
-Olet kerännyt kokemusta vahinko- ja korvaustilanteiden hoidosta
-Osaat asiantuntijana viestiä ymmärrettävästi ja luottamusta herättävästi ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky
-Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaisia.

Miksi Howdenille?

Howdenilla olet osa asiantuntijajoukkoa, jossa työkavereita tuetaan yli tiimirajojen. Asiakas on kaiken toimintamme ydin ja uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat luottamukseen ihmisten välillä. Kannustamme yritteliäisyyteen, tuemme hyviä ideoita ja panostamme kasvuun. Tarjoamme mielenkiintoisen uramahdollisuuden vakavaraisessa yhtiössä ja työpaikan, jossa pääset kehittymään.

Howden Finland Oy tarjoaa sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään vaativia töitä, ja kehittämään asiantuntijuuttasi uusille urille. Etätyöskentely on Howdenilla mahdollista aina kun sujuva asiakas- ja tiimityö toteutuu. Tulospalkkio kannustaa onnistumisiin tiiminä. Työpaikkamme on rento ja keskustelukulttuurimme rehellinen ja ystävällinen. Ymmärrämme, että ihminen on kokonaisuus ja tuemme terveellistä työ-vapaa-aika -suhdetta.

Lisäksi tarjoamme:
-Joustavat työajat
-Työpöydän kotitoimistollesi
-Puhelinedun
-Liikunta- ja kulttuuriedun, hyvinvointiedun sekä lounasedun (Epassi)
-Työsuhdepyöräetu
-Kattavan vakuutuspaketin

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9.2024 sähköpostitse osoitteeseen rekry@howdenfinland.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Muista mainita sähköpostisi otsikossa mitä tehtävää haet. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä, työsuhteesta Howdenilla sekä rekrytointiprosessista antaa:
Jarkko Sandberg
Senior Manager
puh. +358500 600400.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Howden Finland Oy

Howden Finland Oy on Suomen johtava vakuutusmeklari, jonka osaamista ovat yritysten ja kiinteistöjen vakuuttaminen sekä vahinkojen hoito. Asiakkaina on kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä sekä yritysasiakkaita eri toimialoilta, kuten tuotannollinen teollisuus, suuret investointihankkeet ja infraprojektit. Yhtiöllä on kuusi toimipistettä ja se työllistää yli 120 työntekijää ympäri Suomen. Howden Finland on osa maailman suurinta itsenäistä vakuutusmeklariyhtiötä, Howden Broking Groupia.Lontoossa 1994 perustetun Howdenin historia ja kulttuuri vaikuttavat olennaisesti tapaamme toimia. Henkilöstö on Howden Groupin suurin omistaja.