Myyntimestarit Oy

Myyntineuvottelija, 3 paikkaa, Myyntimestarit Oy, Riihimäki, Järvenpää ja Hyvinkää, Hyvinkää

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 12.09.2024, 10:22
  • Haku päättyy 12.10.2024, 23:59
  • 12.10.2024, 23:59

Myyntineuvottelija, 3 paikkaa, Myyntimestarit Oy, Riihimäki, Järvenpää ja Hyvinkää, Hyvinkää

Haemme myyntineuvottelijoita Hyvinkään, Riihimäen ja Järvenpään toimistoille!

Kiinnostaako ura myyntityössä, jossa voit itse päättää työajoistasi? Hae meille ja kehity myynnin ammattilaiseksi sekä opi taitoja, jotka tukevat uraasi pitkälle tulevaisuuteen!

Ketä me etsimme?
Haemme nyt myyntihenkistä ja innostunutta myyntineuvottelijaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myyntityöstä – tärkeintä on positiivinen asenne, kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja halu oppia uutta! Meillä on paikkoja avoinna myös opiskelijoille ja uran alkuvaiheessa oleville, kunhan olet vähintään 16-vuotias.
Mitä odotamme sinulta?

Ratkaisukeskeistä asennetta
Hyviä vuorovaikutustaitoja
Halu oppia ja kehittyä

Mitä me tarjoamme?
Myyntimestarit on vuodesta 2009 toiminut, vakavarainen myyntiyhtiö, joka on erikoistunut puhelinmyyntiin. Myymme laadukkaita tuotteita, kuten Maaseudun Tulevaisuus, Koneviesti ja Keskisuomalainen-konsernin sanomalehdet sekä muita ammatti- ja harrastuslehtiä. Työsi tueksi tarjoamme:

Joustavat työajat: Valitse omat työvuorosi maanantaista perjantaihin klo 8.30-20.00 ja lauantaisin klo 10.00-17.00 väliltä. Voit suunnitella työviikkosi elämäntilanteesi mukaan.
Kattava perehdytys ja tuki: Saat perusteellisen perehdytyksen tehtäviin omalta kokemustasoltasi lähtien. Et ole koskaan yksin, vaan saat tukea niin työkavereilta kuin esihenkilöiltä.
Kilpailukykyinen palkka: Työsi tulokset näkyvät heti palkassasi. Tiedät aina työvuorosi päätteeksi, mitä olet ansainnut.
Mahdollisuus edetä uralla: Meillä kasvaa uusia myynnin ammattilaisia! Kehittymishaluisille työntekijöille tarjoamme selkeän kasvupolun, joka voi avata ovia yhä vaativampiin ja palkitsevampiin tehtäviin. Alalla jo kokemusta kartuttaneille huippu osaajille mahdollisuus tehdä työtä osakseen/kokonaan myös etänä!

Kiinnostuitko?
Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen ja kehittymään myynnin ammattilaiseksi, lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tule osaksi innostavaa ja kannustavaa työyhteisöämme – Myyntimestareilla tulet huomaamaan, että myyntityö voi olla paitsi kannattavaa myös hauskaa!

Hakemukset sähköpostitse hanna.harju@myyntimestarit.fi
tai osa-aika, myös viikonloppu ja iltatyöt

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu Takuu palkka tai provisio/ takuupalkka
Paikkoja:3
Hakuohjeet:Laitathan hakemuksesi 12.10.2024 mennessä osoitteeseen hanna.harju@myyntimestarit.fi
Hanna Harju, Puh: 0407497179, hanna.harju@myyntimestarit.fi
Lähde: Työmarkkinatori