HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Talous-/toimistopäällikkö

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 12.09.2024, 9:45
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Talous-/toimistopäällikkö

Porin Ässät on jääkiekkoseura, jonka muodostavat Porin Ässät ry, HC Ässät Pori Oy, Patajunnuareena Oy (Astora Areena) sekä Pata Production Oy. Porin Ässien yhteisöön kuuluu tuhansia henkilöitä, aina kiekkokoulun aloittelijoista liigapelaajiin ja intohimoisista kannattajista yhteistyökumppaneihin.

Porin Ässät hakee nyt TALOUS-/TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ, joka tulee olemaan keskeinen osa seuran toimintaa, vastaten taloushallinnon ja toimiston arjen sujuvuudesta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus yhdistää urheilu ja taloudenhallinta aktiivisessa ja elävässä jääkiekkoyhteisössä. Toimit seuran toimiston arjen keskiössä, varmistaen, että taloudelliset prosessit toimivat sujuvasti ja tehokkaasti.

Työnkuvaan kuuluu mm.
– osto- ja myyntireskontran seuranta ja hoitaminen
– laskutus ja maksuliikenteen hallinta
– kulu- ja budjettiseuranta
– tulos- ja kassavirtaennusteet ja laskelmat
– tiliöinti, raportointi ja dokumentointi
– päivittäiset toimistotehtävät, lupa-asiat, vakuutusasiat

Hakijalta odotamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuutta ja huolellisuutta taloudenhallinnassa. Lisäksi hyviä IT-taitoja, kykyä omaksua uusia järjestelmiä, positiivista ja kehittävää asennetta sekä kykyä tarttua toimeen. Jos olet tilinpäätöstaitoinen, niin se katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän osana ainutlaatuista jääkiekkoyhteisöä, jossa on aito mahdollisuus kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi urheiluseurassa sekä työyhteisön, jossa arvostetaan yhteistyötä ja intohimoa jääkiekkoon.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.9.2024 mennessä.

Liity joukkoomme ja tule osaksi Porin Ässien voittavaa joukkuetta!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae paikkaa osoitteessa www.hrsata.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Roolinamme on toimia työnhakijoiden, työntekijöiden ja työnantajien välisenä sillanrakentajana ja diplomaattina. Linkkinä ja johtimena.

Luottamus ansaitaan vuorovaikutustaidoilla, onnistuneella ihmisten välisellä viestinnällä ei pärstäkertoimella tai suurilla puheilla.

Palvelemme aktiivisesti, ihmisläheisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olemme luotettava kumppani työtilaisuuksien tarjoamisessa ja yrityksen henkilöstöresurssien hallinnassa.
Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti työntekijöidemme, yritysasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme suhteen. Meihin voi luottaa.
Toiminnassamme korostuvat innovatiivisuus, ahkeruus, nopeus ja laatu. Onnistuminen ja tuloksellinen toiminta takaavat palvelumme laadun myös jatkossa.