Eezy Oyj

Tuotantotyöntekijöitä Kokkolaan ja lähialueille

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 11.09.2024, 16:12
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijöitä Kokkolaan ja lähialueille

Haemme asiakkaillemme Kokkolaan ja lähialueille ahkeria ja oma-aloitteisia tuotantotyöntekijöitä.

Tuotannon työt ovat kokopäivätöitä, joita voit usein oppia työtä tekemällä. Pääset hyödyntämään jo sinulle kertyneitä taitoja, kuten esimerkiksi sorminäppäryyttä, työkalujen tuntemusta tai elektroniikkaosaamista. Tuotantotyössä viihtyy hyvin, jos rutiini ja ennakoitavissa olevat työtehtävät tuntuvat omalta jutulta. 

Tarjoamme osaajalle:

-Tarjoamme alkuun määräaikaisen kokopäivätyön. Työsopimuksen kesto määräytyy asiakasyrityksen tarpeen mukaan ja hyvällä tekijällä on aina mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

-Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. 

-Työ on päivä-, 2 – tai 3-vuorotyötä, työtehtävästä riippuen. 

-Saat hyvän perehdytyksen työpaikalla. Lisäksi esihenkilöt ja tiimien vetäjät ovat tuotantotöissä aina lähettyvillä, joten voit näppärästi kysyä apua. 

-Palkkaus aina vähintään asiakasyrityksen noudattaman työehtosopimuksen mukaan. Mahdollinen kokemus tai tietotaito alalta otetaan huomioon.

Onnistuaksesi tehtävässä, toivomme sinulta positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työtehtävään liittyvä koulutustausta tai tuotannollinen työkokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole kaikkiin työtehtäviin välttämättömyys. Oma-aloitteellisuus, halu oppia ja kehittää omaa osaamistaan on tärkeää.

Lähde mukaamme katsomaan, löytyisikö meiltä sinua kiinnostavia työvaihtoehtoja!

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä ja klikkaile hakemukseesi tiedot koulutustaustastasi ja mahdollisesta työhistoriastasi tai voit liittää mukaan oman CV:n. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Heini Kaustinen, 050 3522775

Laitathan myös somekanavamme seurantaan: IG: eezyylivieska FB: Eezy Ylivieska, IG: eezykokkola FB: Eezy Kokkola

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: