WorkPower Teollisuus Oy

Hitsaajia Joutsaan

  • Sijainti Joutsa
  • Julkaistu 11.09.2024, 15:28
  • Haku päättyy 06.10.2024, 12:00
  • 06.10.2024, 12:00

Hitsaajia Joutsaan

Haemme ammattitaitoisia hitsaajia monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin Joutsaan!

Työnkuva

Pääasiallisesti työssä käytetään MIG/MAG-hitsausmenetelmiä, ja hitsattavina kohteina ovat mm. kontit ja polttoainesäiliöt. Lisäksi työhösi voi kuulua putkistojen hitsaamista TIG-menetelmällä. Työssä eduksi katsotaan voimassaolevat hitsausluokat. Työaika tehtävässä on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00-15:30.

Arvostamme

* Kokemusta MIG/MAG-hitsauksesta, osaaminen TIG-hitsauksesta katsotaan eduksi
* Kiiretilanteissa työskentely voi tapahtua kahdessa vuorossa, joten arvostamme valmiutta tarvittaessa myös 2-vuorotyöhön
* Voimassa olevia hitsausluokkia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta ja kehittyä hitsaajana. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, mutta sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta asiakasyrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Lisäksi saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan.

Hakuprosessi

Jos olet motivoitunut ja omaat hyvän työasenteen, saatat olla etsimämme henkilö! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian ja liity mukavaan ja osaavaan tiimiimme. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Lisätietoja:

HR-konsultti Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: