Kouvolan Henkilöstöpalvelut Oy

Hitsaaja

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 11.09.2024, 14:31
  • Haku päättyy 09.10.2024, 23:59
  • 09.10.2024, 23:59

Hitsaaja

Haemme hitsaajia uusiin haasteisiin!

Sijainti: Kouvola

Työnkuvaus: Etsimme motivoituneita ja ammattitaitoisia hitsaajia liittymään asiakkaamme tiimiin. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään osaamistasi ja työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa.

Haemme levyseppähitsaajia  / teräsrakenneasentajia – aina prempi jos sinulla on jo pätevyysluokat suoritettu. Aiempi kokemus TIG-/MIG-hitsauksesta sekä asennustöistä on menestyksen edelletys.

Edellytykset:

Aikaisempi kokemus hitsaustöistä
Sujuva suomen kielen taito
Tarkkuus ja huolellisuus työssä
Hyvät yhteistyötaidot  ja  asenne
Voimassa olevia ammattikortteja: työturva- ja tulityökortti

Palkkaus: Palkkaus määräytyy vähintään työehtosopimuksen mukaan, mutta otamme huomioon myös palkkatoiveesi.

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Jos olet valmis uusiin haasteisiin, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi, ja keskustellaan lisää työmahdollisuuksista Kouvolan alueella!

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Muut tiedot

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2023 oli 219 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,