Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr

Osa-aikainen kansainvälisen toiminnan koordinaattori

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 12:55
  • Haku päättyy 01.10.2024, 23:59
  • 01.10.2024, 23:59

Osa-aikainen kansainvälisen toiminnan koordinaattori

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa luovaa ja monipuolista osa-aikaista Kansainvälisen toiminnan koordinaattoria toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan aiemminkin.

Työskentelet Arabianrannassa osana nuorekasta ja kehittämishenkistä oppilaitosmiljöötä. Tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät, joustavat työjärjestelyt ja mahdollisuuden olla vaikuttamassa suomalaisen musiikin kansainväliseen menestykseen.

Toimenkuvaasi kuuluu oppilaitoksen kansainvälisen toiminnan koordinointia, kuten kumppanuuksien etsimistä, ylläpitämistä ja hanketyötä.

Olet aloitteellinen, itsenäinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sovit Pop & Jazz Konservatorion toimintakulttuuriin ja työyhteisöön.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat riittävä osaaminen ja työkokemus kansainvälisestä toiminnasta, erinomainen suomen kielen taito, vähintään hyvä englannin kielen taito sekä sujuva kynä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Pidämme etuna soveltuvaa koulutusta ja osaamista verkko-opetuksen, tekstin tuottamisen, sisällöntuotannon ja markkinoinnin alueilta. Arvostamme myös kansainvälisiä kontakteja sekä oppilaitosten toiminnan ja rytmimusiikin alan tuntemusta.

Tehtävä on lähtökohtaisesti sivutoiminen noin 10-16 viikkotunnilla hallintotyötä. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville. Hakijan osaamisprofiilin perusteella tehtävään voidaan tarvittaessa yhdistää muita konservatoriossa haettavana olevia tai rehtorin määrittelemiä tehtäviä mahdollisen päätoimisuuden saavuttamiseksi. Lopullinen toimenkuvasi määräytyy henkilökohtaisen osaamisesi ja ominaisuuksiesi perusteella.

Palkkauksesi määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöä koskevien vaativuusryhmien 4-5 mukaisesti. Voit myös esittää hakemuksessa oman palkkatoivomuksesi. Koeaika on 6 kk.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 10-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka Palkkaus yksityisen opetusalan TES:n hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöä koskevien vaativuusryhmien 4-5 mukaan
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö
Matkustaminen:Työhön kuuluu matkustamista
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakemuksen, joka sisältää CV:n ja palkkatoivomuksen, pitää olla perillä viimeistään 1.10.2024 osoitteessa info@popjazz.fi. Viestin otsikkoon tunnus ”Kansainvälisen toiminnan koordinaattori”.

Konservatorio varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa, käyttää tarvittaessa suorahakua tai ottaa hakuprosessissa huomioon myös hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa. Hyviksi katsottavia hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Hakemuksen, joka sisältää CV:n ja palkkatoivomuksen, pitää olla perillä viimeistään 1.10.2024 osoitteessa info@popjazz.fi. Viestin otsikkoon tai kuoreen tunnus Kansainvälisen toiminnan koordinaattori.

Konservatorio varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa, käyttää tarvittaessa suorahakua tai ottaa hakuprosessissa huomioon myös hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa. Hyviksi katsottavia hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työn aloittamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä toimitettava nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Lähettämällä hakemuksen annat Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:lle oikeuden käsitellä henkilötietojasi haun edellyttämässä laajuudessa.

Lisätietoja antaa rehtori Janne Murto: janne.murto@popjazz.fi tai p. 040 7715285.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr

Pop & Jazz Konservatorio on rytmimusiikkiin erikoistunut musiikkialan harraste-
tavoitteista ja ammatillista koulutusta antava savuton ja yhdenvertainen musiikkioppilaitos.