K-ryhmä

Myyjä (20 h/vko) K-Market Pikku Huopalahti ja K-Market Ruskeasuo, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 11:11
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Myyjä (20 h/vko) K-Market Pikku Huopalahti ja K-Market Ruskeasuo, Helsinki

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme innostunutta myyjää huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Pikku Huopalahdessa ja K-Market Ruskeasuolla ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtäviisi kuuluu työskentely kassalla ja kaupan kaikilla osastoilla. Työ sisältää asiakaspalvelua, aktiivista myyntityötä, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistamista, hävikin hallintaa sekä kaupan muita töitä. Työtä on kaikkina kaupan aukiolon aikoina, arkisin, sekä viikonloppuisin. Kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätöntä. Sopivan henkilön löytyessä koulutamme tehtäviin. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä 18 vuoden ikää.

Palkkaus on kaupan TES:n mukainen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset/kysymykset työpaikkaan liittyen 22.9.24 mennessä sähköpostilla osoitteeseen; nina.wikstrom@k-market.com

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-20 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.