WorkPower Rakennus Otava Oy

Rakennussiivooja Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 11.09.2024, 10:26
  • Haku päättyy 26.09.2024, 0:00
  • 26.09.2024, 0:00

Rakennussiivooja Tampereelle

Rakennussiivooja uudiskohteelle

Etsimme asiakasyrityksemme työmaalle Tampereen länsipuolelle toimeliasta rakennussiivoojaa. Työn itsenäisen luonteen vuoksi aikaisempi kokemus rakennussiivoojan tehtävistä on tässä kohteessa eduksesi, mutta ennen kaikkea asiakasyritykselle ja meille tärkeintä on reipas tekemisen meininki. Työtehtäviisi tulevat kuulumaan mm. työmaan raivaus- ja siivoustyöt, rakennusjätteen lajittelu, plaanovalmistelut, sekä suojausten poisotto.

Työ alkaa syys-lokakuussa 2024. Työaika rakennuksilla on maanantaista perjantaihin klo: 7-15.30 ja palkkaus tapahtuu Rakennusalan TES:ä noudattaen, aikaisempi osaamisesi tietty huomioon ottaen. Voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään rakennusalalle luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi on WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Katri p. 040 832 4363

avainsanat: rakennussiivooja, siivooja, rakennus, raksa, Tampere

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: