Satakunnan hyvinvointialue

Projektisuunnittelija, Kestävän kasvun Satakunta 2 -hanke, Harjavalta

  • Sijainti Harjavalta
  • Julkaistu 11.09.2024, 9:36
  • Haku päättyy 25.09.2024, 15:00
  • 25.09.2024, 15:00

Projektisuunnittelija, Kestävän kasvun Satakunta 2 -hanke, Harjavalta

Kestävän kasvun Satakunta 2 -hankkeen tarkoituksena on purkaa hoito-, kuntoutus- ja palveluvelkaa sekä parantaa palveluja ja nopeuttaa hoitoon pääsyä ottamalla käyttöön uusia toimintatapoja mukaan lukien digitaaliset palvelut. Hanke on osa Suomen Kestävän kasvun ohjelmaa, jonka rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (RRF). Ohjelmaa toimeenpannaan jokaisella hyvinvointialueella.

Kestävän kasvun Satakunta 2 -hanke jakaantuu viiteen osakokonaisuuteen (pilariin/investointiin). Nyt haussa oleva tehtävä sijoittuu Pilarin 4 investointiin 1 hoitotakuun toteutumisen edistäminen ja koronavirustilanteen aiheuttaman hoito-, kuntoutus- ja palveluvelan purkaminen. Aikuisten päihde- ja mielenterveyspalvelujen kehittämisen työpaketissa kehitetään Liikkuva tuki LiiTu-toimintamallia mielenterveys- ja päihdepalveluiden pääasiallisesti työikäisille asiakkaille. Projektisuunnittelijan tehtävänä on toteuttaa jatkokehitettävää ja laajennettavaa LiiTu-toimintamallia. Työskentelyalueena on ensisijaisesti Harjavalta, Huittinen, Kokemäki ja Nakkila.

Projektisuunnittelijan tehtäväkuva:
-Toteuttaa LiiTu-toimintamallia
-Tarjota toipumisorientaatio-viitekehyksen mukaista tukea asiakkaille heidän omassa toimintaympäristössään
-Tiivis yhteistyö Sata-alueen sotepalveluiden ja kolmannen sektorin kanssa
-Toimintamallin pilotointi ja juurruttaminen
-Osallistua toimintamallin ja prosessin kehittämiseen ja kuvaamiseen
-Osallistua hankkeen raportoinnin, viestinnän ja arvioinnin toteuttamiseen liittyviin tehtäviin
-Muut hänelle osoitetut tehtävät

Projektisuunnittelijalta edellytetään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, ensisijaisesti sosionomi tai sairaanhoitaja, vahvaa mielenterveys- ja päihdetyön osaamista, päihde- ja mielenterveyspalvelujen ja/tai psykiatrian toimintakentän laaja-alaista tuntemusta sekä toipumisorientaatio-viitekehyksen mukaista työskentelyotetta. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan kykyä työskennellä yksin, hyviä verkostoitumis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innovatiivisuutta sekä vastuullista kehittämisotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Ehdoista sovitaan tarkemmin tehtävän vastaanottamisen yhteydessä. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Hakuaika päättyy 25.9.2024 klo 15.
Haastattelut järjestetään Teams-ryhmähaastatteluna 2.10.2024 klo 11-12.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka HYVTES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Projektipäällikkö Milla Lappalainen, milla.lappalainen@sata.fi, p.050 4735 614
Hankejohtaja Aku Äärinen, aku.aarinen@sata.fi, p.050 5202 474
Vastuuyksikön päällikkö Terhi Kauppila, terhi.kauppila@sata.fi, p.044 7074 777

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!