Valtioneuvoston kanslia

Harjoittelija valtioneuvoston sihteeriryhmään

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 9:16
  • Haku päättyy 25.09.2024, 16:15
  • 25.09.2024, 16:15

Harjoittelija valtioneuvoston sihteeriryhmään

Valtioneuvoston kansliassa on nyt haettavana

kaksi hallinnollisen avustajan harjoittelupaikkaa

1.1.2025 alkaen. Harjoittelun kesto on 5 kuukautta. Määräaikaisuuden perusteena on valtion virkamieslain 9 § 1. momentin mukainen harjoittelu. Harjoittelupaikat ovat sijoitettu hallinnollisesti henkilöstöyksikköön valtioneuvoston sihteeriryhmään.

Valtioneuvoston sihteeriryhmään kuuluu noin 70 hallinnollista avustajaa, jotka ovat sijoittuneet eri ministeriöihin ja työskentelevät joko ministerin erityisavustajien, ministereiden tai valtiosihteereiden sihteereinä. Valtioneuvoston sihteeriryhmän harjoittelijan tehtäviin kuuluu ministerin esikunnan monipuoliset avustavat hallinnolliset tehtävät. Työtehtävät sisältävät avustavia henkilösihteerin tehtäviä sekä muita hallinnollisia ja esikunnan toimintaa tukevia tehtäviä.

Etsimämme harjoittelija on joustava, asiakaspalveluhenkinen ja omaa hyvät tiimityöskentelytaidot. Koska toimintaympäristömme on nopeatempoinen, sopeudut muuttuviin tilanteisiin, siedät keskeneräisyyttä ja olet valmis toimimaan tarvittaessa eri esikuntien ja osastojen tukena. Valtioneuvoston sihteeriryhmä tarjoaa todella monipuolisen harjoittelupaikan, jossa voit perehtyä valtioneuvoston hallintoon ja prosesseihin ja kehittyä johdon tukemisessa sekä oppia tehokasta sidosryhmäyhteistyötä ja vuorovaikutusta työyhteisön eri toimijoiden kanssa. Tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.01.2025
Palkka:Kiinteä palkka 1 530 eur/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä hakuaikana antaa erityisasiantuntija Nora Alavuo pe 13.9. klo 14-16, ke 18.9. klo 9-10 sekä ti 24.9. klo 11-12, puh. 029 516 0058.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Valtioneuvoston kanslia

Valtioneuvoston kanslia (VNK) vastaa pääministerin johdolla hallitusohjelman toimeenpanon seurannasta ja avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa. Valtioneuvoston kanslia turvaa pääministerin ja hallituksen toimintaedellytykset kaikissa olosuhteissa. Kanslian tehtäviin kuuluvat mm. Suomen EU-politiikan yhteensovittaminen sekä valtionyhtiöiden ja valtion osakkuusyhtiöiden yleinen omistajapolitiikka. Lisäksi kanslia tuottaa ja kehittää valtioneuvoston ja sen ministeriöiden yhteisiä hallintopalveluita, kuten käännös- ja kielipalvelut, toimitilapalvelut ja asiakirjahallinto.