Helsingin kaupunki

Palkkasihteeri, Palkkapalvelut, Talpa

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 9:03
  • Haku päättyy 25.09.2024, 16:00
  • 25.09.2024, 16:00

Palkkasihteeri, Palkkapalvelut, Talpa

Etsimme sinua palkkahallinnon ja HR-prosessien ammattilainen. Kiinnostaako palkanlaskenta? Tule Talpaan – tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan pääkaupungin palkkahallintoon.

Haemme mukavaan ja asiantuntevaan joukkoomme PALKKASIHTEERIÄ Palkkapalvelut-osastolle, jossa vastaamme Helsingin kaupungin henkilöstön palkanmaksusta. Tehtävä on noin vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus ajalla 1.10.2024-31.7.2025.

Mitä pääset tekemään?

Vastaat yhdessä tiimisi kanssa palkanlaskennan peruspalvelusta, palvelussuhdeasioiden hoidosta sekä muista palkanlaskennan asiantuntijatehtävistä. Pääset osaksi mukavaa ja yhteistyöhenkistä tiimiä, jossa sinut perehdytetään tehtävään.

Ketä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, kun:
– sinulla on palkanlaskentakokemusta ja työehtosopimustuntemusta
– olet käyttänyt erilaisia palkanlaskentajärjestelmiä, esim. Mepco tai Mepco Pro-järjestelmän käyttökokemus lasketaan eduksi
– omaat erinomaiset tietotekniset taidot ja kyvyn omaksua nopeasti uutta
– nautit tiimityöstä, mutta työskentelet tottuneesti myös itsenäisesti
– kommunikoit hyvällä suomen kielellä ja olet selkeä asiakasviestijä

Katsomme eduksesi myös kiinnostuksesi ja kokemuksesi järjestelmien kehityksestä.

Mitä sinulta odotamme?

Odotamme sinulta tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, kehittämismyönteisyyttä, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme myös oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivoitunutta työotetta.

Kelpoisuusehtona palkkasihteerin tehtävässä on soveltuva ammatillinen perustutkinto (esim. merkonomi) sekä kielitaitovaatimuksena hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi sinun kannattaa hakea meille?

Pääset osaksi uudistunutta Talpaa tekemään vaativaa ja merkityksellistä työtä kaupungin ja sen työntekijöiden eteen. Tarjoamme sinulle haasteita, mutta samalla mukavan työympäristön sekä työyhteisön, jossa toimimme yhdessä ja yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa.

Meillä on hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Helsingin kaupunki on luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa monet henkilöstöedut, joita ovat mm.:
– kaupunkipyöräetu ja työmatkaetu,
– liikunta- ja kulttuurietu,
– Epassilla alennusta lounaasta,
– monipuolinen henkilöstöliikunta,
– alennusta kaupungin teattereista, museoista ja liikuntapaikoista
– Talpan henkilöstökerho.

Talpan toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Suosimme myös joustavia työskentelymahdollisuuksia ja etätyötä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 25.9.2024 klo 16.00 mennessä. Täytäthän hakemuksen pian, että pääsemme tutustumaan sinuun! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana. Videohaastattelua saatetaan käyttää osana rekrytointiprosessia.

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietojen antajan yhteystiedot löydät alta.

Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.10.2024
Palkka:Aikapalkka 2592,58-2867,80 e/kk riippuen kokemuksesta ja osaamisesta sekä lisäksi mahdollinen työkokemuslisä max 8 %
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tiina Järvinen, tiina.j.jarvinen@hel.fi / 040 626 1593 (soittoajat: ti 17.9 klo 9-11, pe 20.9 klo 12-14 ja ke 25.9 klo 9-11)
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin taloushallintopalveluliikelaitos, Talpa, tuottaa kirjanpito-, ostolasku-, laskutus-, maksuliikenne- ja palkanlaskentapalveluja sekä RPA ja verkkokauppapalveluita Helsingin kaupunkikonsernille. Talpan asiakkaita ovat Helsingin kaupungin toimialat, liikelaitokset ja kaupungin omistamat osakeyhtiöt, kaupungin johto ja henkilöstö sekä kaupungin palveluja käyttävät helsinkiläiset. Talpa tukee kaupungin johtoa toiminnan ja talouden suunnittelussa ja seurannassa.​

Talpassa työskentelee noin 460 henkilöä ja sen liikevaihto on 38 miljoonaa euroa. Taloushallintopalvelu kuuluu kaupungin keskushallintoon.

Tarjoamme Talpassa mielenkiintoisen näköalapaikan kaupungin talouteen ja järjestelmiin sekä asiantuntevan organisaation tuen. Toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.