Satakunnan hyvinvointialue

Neurologian erikoislääkäri, Satasairaala

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 11.09.2024, 8:37
  • Haku päättyy 11.10.2024, 15:00
  • 11.10.2024, 15:00

Neurologian erikoislääkäri, Satasairaala

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun neurologian erikoislääkärin oikeudet ja hyvä suomen kielen taito. Lisäksi edellytämme hyviä, moniammatillisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä edellyttää monipuolista neurologian alan osaamista ja sisältää työskentelyä sekä neurologian poliklinikalla, että osastolla.
Erikoislääkärit osallistuvat neurologian vapaamuotoiseen päivystykseen viikonloppuisin ja arkipyhinä. Halutessasi on mahdollista tehdä työtä myös osa-aikaisesti 50-100% työajalla.

Neurologian yksikössä toimii virassa ylilääkärin lisäksi 5 erikoislääkäriä ja erikoistuvia lääkäreitä on kolme.
Olemme koulutusmyönteinen yksikkö ja pääset ulkopuolisiin koulutuksiin säännöllisesti. Kannustamme tutkimustyöhön. Pidämme tärkeänä kollegiaalisuutta ja hyvää yhteishenkeä. Henkilöstön työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.

Tarjoamme Sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta. Neurologit osallistuvat myös yliopistosairaaloiden meetingeihin.

Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Virka täytetään toistaiseksi. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Palkkaus määräytyy voimassaolevan hyvinvointialueen lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry – järjestelmän kautta. Tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Lääkärisopimus
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Neurologian ylilääkäri Juha Puustinen
p. 044 707 7806, juha.puustinen@sata.fi

Vastuuyksikön päällikkö Mikko Järvisalo
p. 050 341 5760, mikko.jarvisalo@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!