K-ryhmä

Category Manager K-ryhmään

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 6:30
  • Haku päättyy 30.09.2024, 3:00
  • 30.09.2024, 3:00

Category Manager K-ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Oletko positiivinen, energinen ja ammattitaitoinen osaaja, joka on kiinnostunut kaupan alan kansainvälisistä tehtävistä sekä valmis tulemaan mukaan matkalle kohti sähköistyvää tulevaisuutta?

Haemme energiseen ja uudistuvaan joukkoomme Rakentamisen ja talotekniikan toimialalle Category Manageria Data & Telecom -tuotealueelle.

Tehtävänäsi on vastata tietoliikenne- ja antennitarvikkeiden tuotevalikoiman kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhdessä asiantuntijoidemme ja tavarantoimittajiemme kanssa. Tärkeä osa tehtävää on tuotetarjonnan ja varastovalikoiman aktiivinen elinkaaren hallinta. Tuet asiantuntijaroolissa Onnisen myyntiorganisaatiota sekä autat ja vaikutat arvoketjussa varmistaen tulevaisuuden kasvun. Toimit sujuvasti ja itsenäisesti sekä kotimaisten että ulkomaisten tavarantoimittajien kanssa. Toimit teknisenä asiantuntijana sähkön tuotelinjan eri kategorioiden tietoliikenne- ja antennitarvikkeiden ratkaisuihin liittyvissä hankkeissa.

Odotamme sinulta:

– Usean vuoden kokemusta tele- ja tietoliikenneverkoista – Kiinnostusta ja näkemyksellisyyttä tietoliikenne -tuotealueen kehitykseen
– Tiimityöskentelykykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
– Hyvää tietoteknistä osaamista ja sujuvaa englannin kielen hallintaa
Arvostamme:
– Vahvaa teknistä osaamista – Aktiivista ja tuloshakuista otetta asioihin sekä kykyä viedä asiat päätökseen – Markkinaymmärrystä sähkötukkualasta sekä vahvaa kaupallista osaamista – Aiempaa kokemusta hankinnasta ja tuotteiden elinkaaren hallinnasta – Kokemusta tavarantoimittajayhteistyöstä ja sopimusjuridiikasta
Tarjoamme sinulle:
– Monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen – Innostavan työyhteisön ja kollegoiden tuen  – Nykyaikaisen työympäristön (toimipisteenä K-Kampus Kalasatamassa, hybridityömalli) – K-ryhmän kattavat henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä antaa Data & Telecom kategorian ICM Juha Kiiski, puh. 050 336 8418 tai sähköpostitse juha.kiiski@onninen.com.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.