StaffMill Oy

Kenttämyyjä, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 10.09.2024, 22:26
  • Haku päättyy 26.09.2024, 23:00
  • 26.09.2024, 23:00

Kenttämyyjä, Tampere

Kyse on myyntityön aatelista; tapaat asiakkaita heidän kodeissaan. Jokainen päivä on erilainen, jokainen asiakaskohtaaminen on ainutlaatuinen. Työporukka puhaltaa vahvasti yhteen henkeen ja tsemppaa toisiaan. Tuotteet ovat laadukkaita, Suomessa valmistettavia sänkyjä ja sänkytuotteita. Ne ovat turvallisia ja tehdään haitta-aineettomista materiaaleista.

Työt pääsäääntöisesti arkisin 9-17, voit itse vaikuttaa työskentelyaikoihisi. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Myyntikokemuksesta on työssä onnistumiseksi etua, mutta sitä ei kuitenkaan vaadita. Vaatimuksena on B-ajokortti ja oma auto, suomenkielen taito on myös välttämätön. Saat työnantajalta ja tiimiltä kattavan perehdytyksen, ja se jatkuu myös ensimmäisten kuukausien jälkeen.

Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana saat provisioiden lisäksi takuupalkan 1 200 euroa kuukaudessa. Sen jälkeen siirryt provisiopalkkaukseen, jossa perustekemisellä tienaat 2 500- 6 000 euroa kuukaudessa + myyntikilpailut joissa loistavia palkintoja.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Laita hakemus pian, monet odottavat jo uusia sänkyjään 🙂 !
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffMill Oy

StaffMill Oy on henkilöstövuokrausyritys, jonka erityisosaamista ovat asiantuntijarekrytoinnit, henkilöstövuokraus sekä muut joustavat henkilöstöpalvelut. Toimimme valtakunnallisesti. Työntekijälle olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina vähintään työehtosopimusta ja muita alan tyypillisiä toimintatapoja.