StaffMill Oy

Koneenkuljettaja, Tampere, StaffMill Oy

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 10.09.2024, 21:21
  • Haku päättyy 25.09.2024, 23:00
  • 25.09.2024, 23:00

Koneenkuljettaja, Tampere, StaffMill Oy

Kuljettajan tehtävät jätekeskuksen alueella pitävät sisällään esimerkiksi lavojen tyhjennystä, yleiskonehommia jne., harjausta ym. aluetyötä, jätteen lastausta ja nostelua.

Nyt tarjolla on ainakin kuukauden kestävä sijaisuus, hyvälle osaajalle pitempiaikainen työ. Työ on kaksivuorotyötä, saattaa olla myös lauantaivuoroja.. Kokemus pyöräkoneen ja kaivinkoneen kuljettajan tehtävistä antaa hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle. Kuorma-autokortti ja kuljettajan ammattipätevyys on plussaa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Laita hakemus oheisesta linkistä, paikka täytetään heti oikean osaajan löydyttyä.
Lähde: Työmarkkinatori

StaffMill Oy

Olemme henkilöstöalan yritys, jonka erityisosaamista ovat suorarekrytoinnit, henkilöstövuokraus sekä muut joustavat henkilöstöpalvelut. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa, Iisalmessa Joensuussa sekä Mikkelissä. Työntekijälle olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme Henkilöstöala ry:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina vähintään työehtosopimusta ja muita alan tyypillisiä toimintatapoja.