Mehiläinen Oy

Ohjaaja (sosiaali- tai terveysalan ammattilainen), Onnikoti Toukola, Hämeenlinna

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 10.09.2024, 16:05
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Ohjaaja (sosiaali- tai terveysalan ammattilainen), Onnikoti Toukola, Hämeenlinna

Ohjaaja (sosiaali- tai terveysalan ammattilainen), Onnikoti Toukola, Hämeenlinna

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Toukolaan Hämeenlinnaan!

Mihin tulet töihin?
Haemme sairaanhoitajaa, sosionomia tai muuta sosiaali- tai terveysalan korkeakoulutettua vakituiseen työsuhteeseen Onnikoti Toukolaan. Toukola tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyville kehitysvammaisille ja nuorille aikuisille autismin kirjon henkilöille. Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kauniin Ahveniston alueen läheisyydessä. Kodissamme on 17 asukasta sekä osaava sekä kehittävä joukko ammattilaisia.

Mitä pääset tekemään?
Ohjaajana sinä pääset tekemään ohjaus- ja hoitotyötä asiakkaidemme arjessa yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Sovimme sinun osaamistasi hyödyntävän vastuutehtävän, minkä kehittämisestä vastaat työyhteisössämme. Asioiden näkyväksi tekeminen ja toimintatapojen kehittäminen on osa toimintaamme.  

Kuka sinä olet?
Olet korkeakoulutettu sosiaali- tai terveysalan ammattilainen esim. sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi, toimintaterapeutti, fysioterapeutti tai kuntoutusohjaaja. Joukossamme viihtyy parhaiten huumorintajuinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen henkilö, joka on kiinnostunut kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Kiinnostus ja osaaminen kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden kanssa katsotaan eduksi.

Miksi tulisit meille töihin?
Tule osaksi kehittyvää Onnikoti Toukolan työyhteisöä, jossa kehittämismyönteisyys ja työntekemisen ilo on iso osa työn tekemistä. Olemme joustava työnantaja ja pääset vaikuttamaan vuorosuunnitteluun. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja virike-edut, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmän kautta 22.9.2024 mennessä. Tartu tilaisuuteen heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työehtosopimuksemme on yksityisen sosiaalialan TES ja palkkaluokka G22 mukainen. Tehtävä on kokoaikainen 3-vuorotyö.

Kerron mielelläni lisää:
Ulla Kauranen, yksikönjohtaja
040 125 6041 (arkisin klo 8-16)
ulla.kauranen@onnikodit.fi

Onnikoti Toukola – Palvelukoti kehitysvammaisille Hämeenlinnassa – Onnikodit

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: