Persona Henkilöstöratkaisut Oy

Etsimme innovatiivista Varastopäällikköä Menumat Oy:n pakastevarastolle Vantaalle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 10.09.2024, 14:51
  • Haku päättyy 29.09.2024, 0:00
  • 29.09.2024, 0:00

Etsimme innovatiivista Varastopäällikköä Menumat Oy:n pakastevarastolle Vantaalle

Oletko järjestelmällinen ja kehittämishaluinen persoona, joka nauttii vastuullisista ja monipuolisista tehtävistä? Haluatko olla keskeisessä roolissa kasvavan yrityksen toiminnan tehostamisessa?

Etsimme nyt innostunutta ja omistautunutta varastopäällikköä liittymään osaksi Menumat Oy:n pakastevaraston tiimiä!

Miksi kannattaa hakea Menumatille?

– Varastopäällikkönä: Toimit keskeisessä roolissa yrityksen operatiivisen päivittäisen toiminnan varmistamiseksi. Vastaat pakastevaraston varastonhallinnasta, logistiikasta ja saldojen tarkkuudesta. Osallistut itse aktiivisesti päivittäisiin varastotehtäviin, kuten keräilyyn ja tuotteiden inventointiin.

– Prosessien kehittäminen: Varastopäällikön tehtävässä sinulla on erinomainen tilaisuus toteuttaa luovia ratkaisuja varastoprosessien kehittämiseksi ja tehostaa toimintaa konkreettisesti osana yrityksen kasvua.

– Esihenkilötehtävät: Varastotyöntekijöiden esihenkilönä vastuullasi on työn päivittäinen ohjaaminen ja toiminnan koordinointi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiön palvelujohtajan kanssa.

– Vahva tiimin tuki: Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja Menumatin osaava tiimi tukee onnistumistasi. Uudet toimitilat tarjoavat modernit puitteet työskentelylle.

– Palkkaus ja työajat, sekä muut henkilöstöedut: Palkka: 2950,00 € / kk + pakkaslisä 167,00 € / kk. Työskentely tapahtuu arkisin joustavasti 7–16 välillä. Menumatin henkilöstöetuihin kuuluvat mm. yksityinen työterveyshuolto, Smartum – hyvinvointiedut ja herkulliset maistiaiset

Odotamme sinulta:

– Vahvaa kokemusta varastopäällikön tehtävistä

– Kokemusta varastologistiikan kehittämisestä

– Koulutusta alalta, trukki- ja työturvallisuuskorttia sekä hygieniapassia

– Reipasta, järjestelmällistä työskentelytapaa ja organisointikykyä

– Innokkuutta kehittää varastotoimintoja ja toteuttaa uusia ideoita

Liity Menumat Oy tiimiin ja tule mukaan kehittämään varastotoimintaa!

Kiinnostuitko?

Hakeminen on nopeaa ja vaivatonta! Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.9.2024, niin rekrytoijamme ottaa sinuun pian yhteyttä ja pääset keskustelemaan työmahdollisuuksista tarkemmin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä rekrytointiasiantuntijaan Jelenaan, joka vastaa mielellään kysymyksiisi arkisin klo 9–15 välillä: 041 311 3106 tai jelena@personapalvelut.fi

Menumat Oy on kasvava suomalainen ruokapalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja maistuvaa ruokaa asiakkailleen. Arvostamme asiakastyytyväisyyttä, ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta kaikessa toiminnassamme.

Persona Henkilöstöratkaisut Oy

Sähköposti: rekrytointi@personapalvelut.fi Sijainti: Vantaa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: