Lokki Henkilöstöpalvelut Oy

Mekaniikka asentajia Ylikiiminkiin

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 10.09.2024, 14:33
  • Haku päättyy 23.09.2024, 23:59
  • 23.09.2024, 23:59

Mekaniikka asentajia Ylikiiminkiin

Mekaniikka asentajat, työtä tarjolla hyvässä porukassa ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa!

Conlog Oy on perustettu Ylikiimingissä, vuonna 1990. Vuosien räätälöidyn kehitystyön ja määrätietoisen kasvun kautta, Conlog on tänäpäivänä ketterä ja luotettava järjestelmäasiantuntijakumppani sekä puolustus että turvallisuusalalla. Conlog Oy on ollut vuodesta 2018 alkaen osa ruotsalaista System Engineering Solutions 37 AB:ta. Lue lisää www.conlog.fi.

Yli kolmikymmenvuotisen historiansa aikana, Conlog on keskittynyt erikoiskonttien ja -ajoneuvojen kehittämiseen ja valmistukseen – tiiviissä yhteistyössä puolustusvoimien eri aselajien kanssa. Conlogin päätuotteita ovat yksilöllistä suunnittelua ja toteutusta vaativat liikkuvat ja siirreltävät ratkaisut. Esimerkkejä tuotteista ovat mm. viestiasemat, tulenjohto- ja esikuntavaunut, työskentelytilat, erikoisajoneuvot ja varastokontit erilaisille tarvikkeille.

Haemme asiakkaallemme Conlog Oy:lle Mekaniikka asentajia Ylikiiminkiin.

Toivomme sinulta työkalujen sekä koneiden käyttötaitojen lisäksi ongelmanratkaisukykyä, suunnitelmallisuutta, tarkkuutta ja kykyä ajatella teknisesti. Sinun tulee osata lukea piirrustuksia. Työsi on itsenäistä, mutta teet kuitenkin tiiviistä yhteistyötä mm. muiden asentajien kanssa.

Tässä tehtävässä pärjäät esimerkiksi, jos sinulla on koneasentajan tutkinto, tai olet hankkinut osaamisesi vaikkapa autojen kunnostamisen parissa. Sinulla tulee olla nuhteeton tausta ja työkielenä on suomi. Olethan myös hyvässä fyysisessä kunnossa.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen päivätyön vähintään vuoden loppuun saakka. Käytössäsi on teknolgianteollisuuden työehtosopimus. Voit jättää palkkatoiveen, josta juttelen kanssasi ensimmäisen yhteydenoton yhteydessä.

Olemme joustava ja luotettava työnantaja. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme heidän tilanteisiinsa sopivia työsuhteita. Tervetuloa Lokkilaiseksi!

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta, tai liitä jo aiemmin luotu profiilisi haun alle. Hakuaika päättyy 22.9. Käytäthän haussasi vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja.

Jos haluat keskustella kanssani työnhausta ja mahdollisista työpaikoista lisää, olethan minuun yhteydessä (arkisin klo 8-16)

Katja Risu

Asiakkuuspäällikkö

044 9011 723, katja.risu@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: .

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: