Mehiläinen Oy

Lähihoitaja Ykköskoti Salmenkallio, Uusikaupunki

  • Sijainti Uusikaupunki
  • Julkaistu 10.09.2024, 14:20
  • Haku päättyy 23.09.2024, 23:59
  • 23.09.2024, 23:59

Lähihoitaja Ykköskoti Salmenkallio, Uusikaupunki

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Haemme Lähihoitajaa Ykköskoti Salmenkallioon!

Nyt juuri sinulla voi olla mahdollisuus päästä osaksi mielenkiintoista työtä ja mahtavaa työporukkaa. Uutena tiimiläisenä olet tärkeä osa sujuvan arkemme mahdollistamisessa. Meille on tärkeää, että saat tuoda omat vahvuutesi esille työssäsi ja voimme jakaa osaamistamme toistemme kanssa. Saat tullessasi hyvän perehdytyksen työntekijöiltä, jotka ovat työskennelleet Ykköskoti Salmenkalliossa jo pitkään. ”Teemme aidosti tiimityötä auttaen kollegaa, meille koko tiimi on tärkeä.”

Tiimissämme korostuu vahva kuntouttava työskentelymalli, joka tukee asukkaiden omatoimisuutta. Välitämme aidosti asukkaistamme. ”Tulee niin hyvä fiilis kun asukas onnistuu asiassa joka on ollut hänelle hankalaa.” Meillä pääset työyhteisöön joka puhaltaa yhteen hiileen ja jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun.

Ykköskoti Salmenkalliossa tarjoamme yhteisöllistä asumista ja ympärivuorokautista palveluasumista täysi-ikäisille mielenterveyskuntoutujille. Salmenkallion kodikkaat tilat ovat kaikki esteettömiä ja sijaitsevat yhdessä kerroksessa. Kotimme sijaitsee luonnonkauniilla Salmen alueella, lähellä järveä ja hyviä ulkoilumaastoja. Työ on 3-vuorotyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Tanja Pajunen
040 6732 688
tanja.pajunen@mehilainen.fi

https://xn--ykkskodit-27a.fi/palvelukodit/ykkoskoti-salmenkallio

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästä yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueiden asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: