RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotantotyöntekijä Juvalle

  • Sijainti Pöytyä
  • Julkaistu 10.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 0:00
  • 29.09.2024, 0:00

Tuotantotyöntekijä Juvalle

Etsimme asiakkaallemme Juvalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ erikoiskiintokalusteiden valmistukseen.

Haemme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja tekijöitä Juvan tehtaalle erikoiskalusteiden valmistuksen eri työvaiheisiin. Työsi voi olla esimerkiksi puusepän työtä, koneen käyttöä(listakone, palkkisaha), maalaamossa työskentelyä, kokoonpanoa, asennuksia, jne.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Arvostamme erityisesti puusepän tutkintoa/työkokemusta, mutta myös muuta kautta tullut puupuolen osaaminen käy. Tärkeintä hakijassa on reipas ja oppimishaluinen asenne, joten myös esimerkiksi rakennus- tai metallipuolen tausta voisi olla sopiva. CNC-ohjelmistojen tuntemus on eduksi, käytössä Solidworks. Työturvallisuuskortti oltava voimassa.

Tarjoamme alkuun kokoaikaisen määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon suoraan asiakasyrityksessä. Työntekijänämme saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Työsuhteessa noudatetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko paikasta? Haethan työtä mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,