Wulff Works Oy

Golfkentänhoitaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.09.2024, 13:04
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Golfkentänhoitaja

Golfkentänhoitaja

Etsimme asiakkaallemme Suur-Helsingin Golf Oy:lle golfkentänhoitajaa loppukaudeksi 2024. Jos olet ulkotyöskentelystä pitävä ja golfista kiinnostunut, tämä voi olla juuri sinun työpaikkasi!

Golfkentänhoitajan työ on ulkotyötä, jota tehdään säästä riippumatta. Työtehtävät pitävät sisällään nurmipintojen ja istutusalueiden hoitoa sekä mahdollista pienimuotoista viherrakennusta. Käyttöösi saat nykyaikaisen kentänhoitokaluston.

Työsuhde on määräaikainen, mikä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää aina lokakuun puoliväliin saakka. Työpäivät alkaa tyypillisesti klo 06:00 ja työpäivän keston on normaalisti 7,5h/pv (37,5h/vko). Satunnaisesti töitä voi olla myös viikonloppuisin. Palkkaus golfalan työehtosopimuksen ja kokemuksen mukaan. Kaksi täysimittaista 18 reiän kenttää sijaitsevat Pohjois-Espoossa, Luukissa ja Lakistossa, helppojen kulkuyhteyksien varrella.

Etsimämme hakija on reipas tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen ja tarkkaan työhön. Kiinnostus lajia kohtaan on plussaa. Aiempaa kokemusta kentänhoitotyöstä tai puutarha-alalta ei vaadita, mutta ne katsotaan eduksi. Hakijalta toivomme täysi-ikäisyyttä sekä M/T-ajokorttia.

Kysy Lisää:

Jussi Vattuaho

041 732 5382

jussi.vattuaho@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: