Eezy Oyj

Asiakaspalvelija Arctic TreeHouse Hotellille

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 10.09.2024, 12:56
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Asiakaspalvelija Arctic TreeHouse Hotellille

Etsimme asiakaspalvelijaa Arctic TreeHouse hotellille!

Arctic TreeHouse Hotel on ainutlaatuinen yhdistelmä ylellistä mukavuutta arktisen luonnon keskellä, lappilaisia perinteitä ja modernia skandinaavista muotoilua. Napapiirillä sijaitseva luksus hotelli tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä ja saa vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi lumoavan tunnelman ja erinomaisten palveluiden kautta. Hotelliin etsitään nyt asiakaspalvelijaa, jonka työtehtäviin kuuluu vastaanoton avustaminen, laukkujen kanto sekä asiakkaiden kuljetus majoitushuoneisiin. Asiakaspalvelija hoitaa lisäksi huonepalveluita, tekee tarvittaessa myös lumityöt ja auttaa asiakkaita tarpeiden mukaan.

Mitä odotamme sinulta:

Työtehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä tiimityötaitoja. Lisäksi vaadimme ajokorttia. Työtehtävässä menestyminen vaatii joustavuutta ja kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin päivien ollessa hyvinkin vaihtelevia ja toisinaan kiireisiä. Odotamme sinulta löytyvän kokemusta vastaavista tehtävistä ja toivomme sinun olevan työskennellyt aiemmin luksushotellissa. Toivomme, että sinulla on jo majoitus Rovaniemeltä, sillä meillä ei ole tarjota majoitusta työsuhteen ajaksi.

Mitä tarjoamme: 

– Mukavan työn lumoavassa Lapissa talvisesongilla. Rovaniemellä on muutakin kuin töitä; pohjoinen kaupunkielämä, monet unohtumattomat talviaktiviteetit ja henkeä salpaava kaunis luonto.

– Työsuhteen lokakuun ja huhtikuun välille sekä työtunteja 90h/3vk.

– Palkkauksen sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukaisesti.

– Kattavan perehdytyksen työtehtävään työsuhteen alussa.

Lisätiedot:

Jätätähän hakemuksesi 1.10.2024 mennessä. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä 0400 188 666.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Alkaen 14.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: