Amiko Lahti Oy

Elintarviketyöntekijä Hartolaan

  • Sijainti Hartola
  • Julkaistu 10.09.2024, 12:41
  • Haku päättyy 25.09.2024, 0:00
  • 25.09.2024, 0:00

Elintarviketyöntekijä Hartolaan

Oletko ahkeralla asenteella varustettu tekijätyyppi? Viihdytkö työssä, missä näet oman kädenjälkesi? Mikäli nyökyttelet, jatka lukemista, sillä meillä saattaa olla sinulle hommia tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme Potential Foodsille Hartolaan ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ. Tehtävässä pääset osaksi pientä, mutta tehokasta valmistustiimiä. Pisteeltä löytyy kaksi eri tuotantolinjaa johon molempiin sinut perehdytetään huolellisesti. Potential Foods on tunnettu ”NOSHT – vatsaystävällistä luonnollista treeniruokaa” tuotteistaan.

Tehtävän kuuluvat mm. raaka-aineiden vastaanotto, varastosaldojen yms. tietojen ylläpito toiminnanohjausjärjestelmällä, tilausten käsittely, materiaalien punnitus ja syöttö koneisiin reseptien mukaan, tuotantoajon valvominen ja koneiden käyttö ajon aikana, Tuotteiden pakkaaminen yksittäispakkauksista (koneella), pahvilaatikoihin ja lavoihin, laitteiden ja tilojen putsaus.

Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia, mutta se ei ole aloittaessa vielä pakollinen. Hygieniapassi pitää olla kuitenkin suoritettuna 2kk sisällä töiden aloittamisesta

Työtä tehdään päivävuorossa, työvuoron alkaessa klo 7-9 välillä, täydet tunnit 40h/vko.
Palkkaus Elintarvikealan TES mukaisesti, aikaisempi kokemuksesi huomioidaan.

Työt alkavat heti oikean tekijän löydyttyä, kuitenkin viimeistään lokakuun aikana. Työ alkaa 6kk määräaikaisella työsuhteella Amikon kautta, työssä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille, mikäli työt ovat sujuneet kiitettävästi.

Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta elintarviketyöstä, ravintola-alalta tai muun tuotannon parissa työskentelystä, on se iso plussa, mutta näissä tehtävissä asenne ratkaisee: jos olet reippaan ja oma-aloitteisen työotteen omaava tyyppi, joka innostuu uuden oppimisesta, saatat olla etsimämme tekijä!

Kolahtiko? Lähetäthän siinä tapauksessa hakemuksesi osoitteessa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja saatat kuulla meistä ennemmin, kuin arvaatkaan!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: