Tasalapa Oy

Lastenkodin ohjaaja. Sosiaalialan AMK.

  • Sijainti Eura
  • Julkaistu 10.09.2024, 10:21
  • Haku päättyy 29.09.2024, 18:00
  • 29.09.2024, 18:00

Lastenkodin ohjaaja. Sosiaalialan AMK.

Meillä ei käydä töissä, meillä eletään tasa-arvoista ja kaikkia arvostavaa arkea yhteisessä kodissa. Meillä on hyvin pitkäaikainen ja sitoutunut työyhteisö, jossa uusi osaaminen otetaan aina myös innolla vastaan. Meillä on resurssit kohdallaan, ja työilmapiiri on avoin sekä suorapuheinen. Täällä jokainen lapsi kuin aikuinenkin saa olla oma itsensä, tullen kuulluksi ja nähdyksi.

Tasalapa Oy on 26 vuotta toiminut yksityinen yritys, jossa aidosti välitetään niin lapsista kuin aikuisista. Olemme tehneet yksiköistä toisia kotejamme, joissa kaikki viihtyy. Viihtymisen mittarina voidaan pitää sitoutunutta työyhteisöä, meillä 10 jopa 20 vuodenkin pituiset työsuhteet ovat arkipäivää eikä poikkeus.

Kasvatustyöntekijän työtehtäviin kuuluu lasten hoito- ja kasvatustyö osana huippu hienoa työryhmää, lasten koulunkäynnin ja harrastustoiminnan tukeminen, lasten perheiden ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö sekä toimiminen omaohjaajana yksikössä asuvalle lapselle.

Arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta, sitoutumista, positiivista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja niin lasten kuin työkavereidenkin kanssa.

Vaatimuksena tähän paikkaan sosiaalialan AMK esim. sosionomi. Myös tänä vuonna valmistuvat opiskelijat huomioidaan. Myös muut sosiaali- ja terveysalan tutkinnot huomioidaan.

Meillä on tarjota:
– Pitkäaikaisen ja sitoutuneen työyhteisön tuki ja turva.
– Ryhmätyönohjaus kuukausittain, sekä lisäksi tarvittaessa yksilötyönohjausta.
– Hyvät työkykyä ylläpitävät edut (Oma viikottainen tyky-liikunta, kuntosali, uimahalli, tennis/sulkapallohalli, jne.)
– Hyvin resurssoitu työpaikka, jossa ehtii tekemään työnsä hyvin.
– Loistava mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihinsa ja työvuorojen suunnitteluun! Kun vuorotyö on mitä on, kompensoimme sillä, että otamme aina työntekijöiden toiveet huomioon, jos suinkin pystymme! Ja mehän pystymme!
– Kouluttautumismahdollisuudet oma kiinnostus huomioiden.

Ehkäpä työn huonot puolet:
– Sijaitsemme melko keskellä peltoja ja metsää, joten työmatkaa suuremmista kaupungeista kertyy jonkun verran. Toisaalta luonnonläheisyydestyä nauttivalle tämä on pala taivasta!
– Työ on ilta/yö/viikonloppupainotteista. Joillekin se sopii, joillekin ei. Jos yövuorot eivät ole sun juttu niin siitäkin voidaan neuvotella ja tulla vastaan, koska jonkun juttu se taas vastavuoroisesti saattaa olla.
– Sosiaali- ja terveysalan palkkaus on tunnetusti mitä on. Kuitenkin hyvällä resurssoinnilla pyrimme hillitsemään työn kuormittavuutta ja siten kaikki voittavat! Sosionomin kk-palkka keskimäärin kuukaudessa ilta-,yö- ja viikonloppulisineen on noin 3400-3500€.

Toivottavasti kiinnostuit ja haluat tulla osaksi tätä yhteisöä, jossa arvostamme erityisesti aikuisiamme, jotka tekevät täydellä sydämmellä asioita auttaakseen näitä lapsia- ja nuoria.

Lisätietoja: Kaisa Sinkkonen 050-3670177, Jarmo Laitinen 040-7470006
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus
Työaika: 3-vuorotyö

Soita rohkeasti, jos joku jäi vähänkin mietityttämään.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Yksitysen sosiaalialan tes
Työskentelyaika:Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t sähköpostilla osoitteeseen rekry@tasalapa.fi.

Soita rohkeasti ja kysy lisää:
Kaisa Sinkkonen 050-3670177, Jarmo Laitinen, 040-7470006.

Jos et jaksa hakemuksia kirjoitella niin soita rohkeasti, jutellaan ja sovitaan tapaaminen!

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: