Teollisuuden Voima Oyj

Tiimiesihenkilö, Rakennustekniikka-tiimi

  • Sijainti Eurajoki
  • Julkaistu 10.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tiimiesihenkilö, Rakennustekniikka-tiimi

TIIMIESIHENKILÖ,

Etsimme nyt Olkiluotoon Rakennussuunnittelu-tiimiin Tiimiesihenkilöä.

Sinulla on mahdollisuus päästä perustamaan uutta Tiimiä Rakennustekniikka-yksikköön.

Tiimin vastuualueisiin kuuluvat muun muassa:
– Olkiluodon alueella toteuttavien muutosten ja uudiskohteiden rakenne-, korjaus- ja aluesuunnittelusta vastaaminen
– Suunnittelun vaatimustenmukaisuuden varmistaminen ydinlaitosympäristössä
– Suunnitteludokumentaation ylläpito
– Suunnittelutoiminnan kehittäminen yhteistyössä muiden suunnittelutiimien kanssa.

Tiimiesihenkilön tehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia. Niihin kuuluu hallinnollisen esihenkilötyön ja kehittämistehtävien lisäksi ulkopuolisen suunnittelun ohjausta, verkostoyhteistyötä, suunnittelutehtäviä sekä suunnitelmien tarkastusta. Tiimiesihenkilö pääsee vaikuttamaan tiimin budjettiin, toimintasuunnitteluun sekä resursointiin. Tehtävänä on varmistaa tiimin toimintaedellytykset, tuloksellisuus, resurssien hallinta, budjetointi sekä operatiivisen työn johtaminen. Esihenkilötyö ja toiminnan kehittäminen ovat työn keskiössä.

Minkälaista henkilöä haemme?

Arvostamme kykyä johtaa niin itseäsi, ihmisiä kuin asioitakin. Odotamme tiimiesihenkilöltä halua kehittää uusia toimintatapoja, laajentaa omaa suunnitteluosaamistaan sekä jakaa tätä osaamista tiimin kesken. Toiminnan kehittäminen ja suunnan näyttäminen ovat keskeisiä ominaisuuksia. Esihenkilötyössä painottuvat hyvä johtajuus, itseohjautuvuus, ihmisläheinen työote, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Toivomme hakijalta myös kiinnostusta verkostoyhteistyöhön.

Aiempi kokemus esihenkilötyöstä katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. Rakennusinsinööri tai DI) sekä vähintään 5 vuotta työkokemusta suunnittelusta ja rakennuslaskelmista, mielellään myös teollisuusrakentamisesta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana 8 hengen ammattitaitoista tiimiä. Saat tehtävääsi vahvan tuen omalta esihenkilöltäsi sekä muilta tiimiesihenkilöiltä. Perehdytys on meille tärkeää, ja panostamme siihen erityisesti varmistaaksemme, että menestyt uudessa tehtävässäsi.

Tule mukaan kehittämään tiimiämme ja vaikuttamaan toimintaamme ydinvoima-alan huippuympäristössä.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

Me TVO-konsernissa tuotamme ydinvoimalla ilmastoystävällistä sähköä. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa sillä on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, Olkiluoto 3, on valmis. OL3 tekee Suomesta lähes sähköomavaraisen ja etenemme harppauksen kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Kaikkien kolmen ydinvoimalaitosyksikön myötä 30 % Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta, jossa hallitaan ydinvoiman koko elinkaari. Syvälle peruskallioon louhitussa ONKALOssa® aloitamme turvallisen käytetyn polttoaineen loppusijoituksen ensimmäisenä maailmassa.

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Täällä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja
tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 6.10.2024 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat yksikköpäällikkö Tanja Uusi-Luomalahti p. 044 0522 932/ HR Partner Sanni Tapani, p. 044 972 0920

Osaamisalue: ,