Teemi Oy

Kokenut rakennustyöntekijä

  • Sijainti Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa
  • Julkaistu 09.09.2024, 20:33
  • Haku päättyy 30.11.2024, 0:00
  • 30.11.2024, 0:00

Kokenut rakennustyöntekijä

Etsimme kokenutta rakennustyöntekijää vaihteleviin rakennusalan töihin. Työhön haetaan kokoaikasta työntekijää, mutta mahdollista myös aloittaa osa-aikaisena. Suoriudut itsenäisesti useimmista rakennusalan työtehtävistä ja olet valmis oppimaan uutta erilaisista korjausmenetelmistä mm. hirsityöt, kengitys, hengittävät rakenteet ja muut erikoisosaamista vaatimat työt.

Etsimämme henkilön täytyy olla kokenut ja luotettava rakennusalan ammattilainen ja kokemus työnjohdosta on plussaa, mutta ei ole pakollinen. Olet asenteeltasi avoin, luotettava, huolellinen, reipas ja oma-aloitteinen. Työhön suhtaudutaan asiakaspalvelutyönä, koska asiakkaita kohdataan, joka työmaalla ja korjattavat kohteemme ovat pääsääntöisesti yksityiskohteita. Oman auton käyttömahdollisuutta katsomme eduksi, mutta asiaa voidaan harkita tapauskohtaisesti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae työpaikkaa sähköpostitse: asiakaspalvelu@teemi.fi ,niin otamme sinuun yhteyttä. Laitathan palkkatoiveesi työhakemuksesi mukaan.
Haastattelemme tehtävään soveltuvat henkilöt ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos valinta osuu sinuun, pääset oppimaan perinnekorjaamisesta laajasti kokeneiden työkavereiden kanssa vaihtelevissa työtehtävissä. Mahdollisuus kouluttautua lisää alalle mahdollisuuksien mukaan.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Teemi Oy

Yrityksemme on perinnekorjaamiseen keskittynyt yritys Kannuksessa ja teemme laajasti erilaisia kunnostustöitä lähinnä puurakennuksiin. Teemme töitä hirsikorjauksista sisätilojen märkätiloihin ja muihin valmiisiin pintoihin asti.
Mm. hirsityöt, ulkovuoraustyöt, kaikkien puuosien korjaustyöt, tuulettuvien alapohjien rakentaminen, lattialankkujen asennus, paperitapetointi (ja muut erikoisosaamista vaativat sisustustyöt) ja märkätilat/laatoitustyöt kuuluvat usein työtehtäviimme. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä neljä henkilöä.